Bezárás

7. kerület, Erzsébet körút

Eladó tégla építésű lakás
Alapterület 135 m²
Szobák száma 4
  • Térkép
Császár Péter
06 30 315 ···
Sakulor Ingatlanközvetítő Bt Újbuda
Üzenetet küldök

Eladó tégla építésű lakás

Ingatlan állapota felújított
Építés éve 1950 előtt
Komfort duplakomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Emelet 2
Épület szintjei 5
Lift van
Belmagasság 3 m vagy magasabb
Fűtés gáz (cirko)
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC külön és egyben is
Tájolás kelet
Kilátás utcai
Kertkapcsolatos nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Parkolás nincs megadva
Eladó egy 135 nm-es, decens, elegáns módon, ugyanakkor praktikusan felújított nagypolgári lakás a Madách Színházzal szemközti oldalon, a buli negyed Erzsébet körútra kiérő határán. Egységes teret alkot – de elkülönült, háromszobás és egyszobás bérleményként is működhet, saját használatú vizesblokkokkal. Ebben az esetben a lakók találkozási pontja a nagy étkezőkonyha és a tágas előtér, ahol mindenki kényelmesen jöhet-mehet, készülődhet. AIRBNB működhet a házban.

Ha rövid távú kiadásra, sok személynek szánják az ingatlant, akkor a jelenlegi vizesblokkok számát akár tovább is lehetne növelni még egy zuhanyozó - wc beépítésével a jelenleg kihasználatlan kamrába, amelynek világítóudvarra nyíló ablaka biztosítja korrekt szellőzést. Ez a nagyobbik, háromszobás lakrész használhatóságát fokozná, nagyobb csoport esetén is. Családi otthonként, vagy egyéb hasznosításnál erre természetesen nincs szükség.

A lakás igényes, saját lakhatásra, vagy hosszú távú, konszolidált környezetre vágyó bérlőnek is kifogástalan, hiszen nincs már benn a dolgok sűrűjében, ahol maga a buli zajlik, a kacskaringós kis utcák és a vendéglátóhelyek szövevényében. Ott ugyanis nem jó lakni. Ez viszont már a szem előtt lévő, kivilágított, józan körúti környezet, ahová legfeljebb hazatérnek az angol turisták, illetve esténként innen indulva vesznek be az élvezetek intimebb utcáiba.
A nagyszobák második emeletről a körútra néző ablakait az eredetihez hasonlóan igényes, de már hő és hangszigetelt fa nyílászárókra cserélték. A háromrétegű hő és hangszigetelő üvegezés és az évszázados, 80 cm-es falak biztosítják a teljes csendet és nyugalmat, kitekintve azonban kellemes látvány az alattunk húzódó körúti fasor, a fényben fürdő szép szemközti házak és a lenti néma nyüzsgés.

A felújítás néhány éve történt és teljes volt. Megújult a víz, gáz, számítógépes és villanyhálózat, turbós cirkófűtés került beépítésre, rusztikus, új burkolatok készültek. A három, középen is egybe nyitható, kitárható, dupla ajtajú utcai szoba, megadja a régi nagypolgári tér feelingjét, amelyet itt nem ront el semmilyen, a felújítás során beerőszakolt, ide nem illő modernitás. Megfelel a kényesebb igényeknek is, ugyanakkor azok is elismerik, akiknek egyébként harsányabb az ízlése.
A bemutatás során bármilyen további átalakítással, változtatással kapcsolatos kérdésre választ tudok adni, 20 éves lakásfelújító tapasztalattal a hátam mögött.
A lakásnak riasztója és saját kamera rendszere van. A ház is rendelkezik kamerarendszerrel, bárki belép, rögzítik. A lakás rendszere pedig külön azokat, akik megközelítik a bejárati ajtót, amelyet biztonsági rács is véd.
Az épület jó állapotú, hatalmas, tágas szinte közintézményszerű belső lépcsőházzal. Lift van.
Várom érdeklődésüket.

ÚJBUDAI SAKULOR INGATLANKÖZVETÍTŐ
ÁLLOK RENDELKEZÉSÉRE :
- Költségekre és hozzáállásra érzékeny eladóknak egyedi, olcsó, személyes ingatlanközvetítés. Szerény díjazásom okán nálam a vevő és az eladó is a legjobban jár. Információkért kattintson a fenti képemre.
- Gyakorlott ingatlanfelújító szakértőként, akár azonnali, helyszíni tanácsadással

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 120-149 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó téglalakások ára alapján számoltuk ki. A lakások m2 árába az alapterületen kívül az erkély 50%-át is beleszámítjuk.

Kapcsolat a hirdetővel

Sakulor Ingatlanközvetítő Bt Újbuda
Az iroda összes hirdetése
06 30 315 ···
Üzenetet küldök