Bezárás

Röszke, Külterület

Eladó tanya
Telekterület 2 877 m²
Ár 48 millió Ft
  • Térkép
Sport-Ingatlan
06 30 728 ···
Sport-Ingatlan
Üzenetet küldök

Eladó tanya

Ingatlan állapota nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Akadálymentesített nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Szegedtől 8 km-re, Röszke határában a Forró Fogadó szomszédságában eladó egy 2877 m2-es, erdősített és parkosított tanya, rajta 2 lakható épülettel. Az ingatlan 1,5 km-re van az M5-ös autópályától, a Röszkei elágazásnál, közvetlen a Szerbiai határátkelőnél.

FALUSI TURIZMUS CÉLJÁRA IS KIVÁLÓ !!!

A nyilvántartásban legelő elnevezésű terület fával telepített, az épületek körül parkosított, rendszeresen karbantartott, rajta egy nem használt halastóval.
A főépület 300 m2-es, téglából épült, 2 szintes, Bramac betoncserép héjazattal. A földszinten ( 150 m2 ) egy nagy nappali, ami vendéglátásra is alkalmas, onnan nyílik 2 szoba, 2 fürdőszoba és közlekedő. Valamint innen egy lépcső vezet az emeletre, ahol egy tágas közlekedőn keresztül közelíthetjük meg a 2 tágas szobát és 2 dupla-mosdós, zuhanyzós fürdőszobát. A bejárat előtt egy tágas, fedett terasz van, ami egész évben használható.
Az épület lakható, kisebb felújítás szükséges.
Az ingatlan teljes közművel ellátott, gáz az épület előtt, ipari áram ( 3 x 16 ), ill. a vizet egy fúrt és ásott kút biztosítja, szennyvíz egy ásott emésztőbe folyik. A teljes terület körbe van kerítve !
Megközelítés az M5-ös autópályáról, vagy Szeged felől az 5-ös főútról, az ingatlan kapujáig szilárd úton.

A másik épület 80 m2-es, 2 szoba, konyha és fürdőszobával. Jelenleg lakják, tovább bérelnék, de igény esetén kiköltöznek.
Jelenlegi bérlők a parkosított udvart gondozzák.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 728 ···
Üzenetet küldök