Bezárás

Magyarszék, Kossuth utca 40.

Eladó egyéb ipari ingatlan
Alapterület 695 m²
Telekterület 1 125 m²
Ár 17,9 millió Ft
  • Térkép
06 30 499 ···
Üzenetet küldök

Eladó egyéb ipari ingatlan

Az ingatlan Magyarszék (Baranya megye) belterületén – Pécstől 20 km, Sásdtól 12 km, Komlótól 8 km-re – a 66-os fő út mentén a település főbb közlekedési csomópontjában egy saroktelken helyezkedik el. Gyalogosan a Kossuth Lajos utca felől, míg gépjárművel a Hársfa utcából nyíló gazdasági bejáraton keresztül is megközelíthető; parkolás az ingatlan közvetlen szomszédságában létesített parkolóban, valamint a belső zárt, betonozott udvaron belül is biztosított.
Az 1125 m2 területű, 55%-os beépítettséggel rendelkező telken belül egy 1936-ban épült régi lakóházból 1996-tól, majd 2006-tól folyamatos bővítések során a többfunkciós ingatlanon megtalálható körbeépített épületegyüttessel a következő rendeltetési egységek kerültek kialakításra:
-élelmiszeri ipari üzem 373 m2 hasznos alapterülettel (319 m2 földszint, 54 m2 tetőtér);
-cukrászda 44,30 m2, földszint (eladótér, raktár, vizesblokk) és hozzátartozó csempézett műhely és raktár 60 m2
-10 fő befogadására alkalmas szálláshely (tetőtéri apartman), előtérrel, lépcsőházzal 95,6 m2
-különálló lakás a tetőtérben és lépcsőház 72 m2,
-könnyűszerkezetes zárható garázs, tetején a tetőtéri lakásból nyíló terasszal 50 m2.

Az épületek alapterülete összesen 694,9 m2.
Az épületegyüttes teljesen közművesített; a melegvizet és a fűtést 3 db gázkazán biztosítja radiátortokon keresztül, a szennyvízelvezetés a szennyvízhálózaton keresztül történik.
Az élelmiszeripari üzem: a földszinten a technológiának megfelelően kialakított helyiségek egymásból nyíltan helyezkednek el, természetes megvilágításuk és szellőzésük megoldott, padozatuk cementlapos, az oldalfal majdnem mennyezetig csempézett burkolatú. Helyiségek: öltözők, zuhanyzók, mosdó, wc, pihenő-étkező, műhelyek, előkészítő, sütő- és befejező helyiség, expediáló, tároló, nyersanyagraktár, félkész-termék raktár, hűtőkamra, egyéb tároló, mosdó; a szociális helyiség felett a tetőtérben iroda és az abból nyíló irattár.
A cukrászda: kis alapterületű fogyasztótérhez egy raktárhelyiség és egy vizesblokk tartozik.
Szálláshely: a tetőtérben két azonos alaprajzú apartman készült, a válaszfalak és a tetősíkban lévő burkolatok gipszkartonból készültek. A két lakrész külön-külön tartalmaz: 3 szobát, 1 étkező-konyhát, egy fürdőszobát és egy közlekedőt, ahonnan a helyiségek nyílnak. Az egyes helyiségek megvilágítására tetősík-ablakok szolgálnak, az egyik apartmanhoz kapcsolódik a tetőterasz, valamint az alatta megtalálható és az apartman belsejéből is megközelíthető garázs.
Az ingatlan két magánszemély tulajdonában van ½ - ½ arányban.
Többirányú használatra lehetőséget nyújt, kisebb termelő üzem, falusi turizmus és vendéglátás és lakhatás.
Az ingatlan frekventált környéken helyezkedik el, 50-150 méteres környékén óvoda, iskola, élelmiszerbolt, posta, buszmegálló található.
Az épületek tetőszerkezete felújításra szorul.
Érdeklődni és személyes megtekintésre időpontot egyeztetni a megadott telefonszámon lehet.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 499 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?