Bezárás

6. kerület, Révay utca 2.

Eladó tégla építésű lakás
Alapterület 101 m²
Szobák száma 3 + 1 fél
  • Térkép
Fenyvesi Kata
06 70 309 ···
RE/MAX Professionals
Üzenetet küldök

Eladó tégla építésű lakás

Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 1950 előtt
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Emelet 2
Épület szintjei 3
Lift van
Belmagasság 3 m vagy magasabb
Fűtés házközponti egyedi méréssel
Légkondicionáló van
Rezsiköltség 20 000 Ft/hó
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC külön helyiségben
Tájolás nincs megadva
Kilátás panorámás
Erkély 3 m²
Kertkapcsolatos nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Parkolás utca, közterület
Csodálja otthonából a Bazilikát!

Befektetők otthont keresők figyelem! Eladásra kínálunk egy 101 nm-es 4 szobás 2 francia erkéllyel rendelkező nagypolgári lakást a Révay utcában, melynek ablakából és erkélyéről is csodálatos panoráma tárul a Szent István Bazilikára. A lakásban jelenleg rövidtávú kiadás működik és akár üzemeltetővel is átvehető.

Az 1928-ban épült műemlék jellegű ház, zárt lépcsőházú, amiben a lakóközösség figyel az eredeti állapot megőrzésére. Szépen és folyamatosan karbantartott a lépcsőház, illetve faburkolattal és intarziával diszitett a felvonó. A ház lakói figyelnek a részletekre, így a szemét tárolok a belső udvaron elszeparálva kaptak helyet és bicikli tárolására alkalmas helyiség is lett kialakítva.
Ennek a szép történelmi háznak a 2 emeletén található ingatlanunk, a félemeletnek köszönhetően magasabban helyezkedik el, így kevesebb hang és több napfény jut az otthonunkba.
Az ingatlan jelenleg 4 szobás és befektetési céllal, rövid távú kiadásra lett kialakítva és rendelkezik 6 fős engedéllyel magánszálláshely szolgáltatásra.
A két nagyobb szobában bontható gipszkarton fal található, így egy kisebb átalakítással könnyen kaphatunk egy csodálatos tágas teret, amit akár irodaként is használhatunk.
A kisebbik szobában a franciaerkély a Révay utcára nyílik, a következő szobából egy másik franciaerkélyről az Erzsébet térben, Szabadság szoborban és a Bazilika impozáns épületében gyönyörködhetünk. A harmadik, jelenleg hálószobából monumentálisan tárul elénk a Bazilika épülete.
A lakásban jelenleg egy fürdőszoba és két mellékhelyiség található, de a tárolóval összenyitva kialakítható egy második fürdőhelyiség is.
A fűtés házközponti, de egyedi mérésű, külön vízórával rendelkezik a lakás, a gázt jelenleg megszüntették, mert a kiadás szempontjából nem volt rá szükség. Az elektromos vezetékek idén felújításra kerültek.
A közös költség: 22.220.- Ft/hó, de a ház szabályzata szerint rövidtávú kiadás (Airbnb) esetén ez dupla költség. Minden más, fogyasztás alapján fizetendő.
Nézze meg ezt az ingatlant, és engedje szabadjára a fantáziáját, akár befektetést, akár irodát vagy otthont keres.

Admire the Basilica from your home!

Investors, home-seekers attention! We are offering a property on Révay street with a panoramic view to the Saint Stephen’s Basilica! The civic apartment is 101 m2, and it has 4 rooms and 2 French balconies.

The historic house was built in 1928 and the residential community pays attention to maintain the original condition of it. They constantly renovate it, for example the staircase is reconditioned. The lift has a nice wainscot and marquetry. The garbage cans are separated in the courtyard and on the entresol, there is room to store bicycles.
The apartment on the second floor of this nice historic building, however thanks to the entresol it is placed higher, so less noise and more sunshine get in. The property has 4 rooms and designed for short-term release for investment purposes. It has a license for private accommodation for 6 people.
Between the two bigger rooms there is plasterboard wall, so it can easily turn into one bigger spacious room with a little modification.
The smaller room’s balcony is facing the Révay street, and one of the bigger room’s is facing the Basilica’s imposing building. The room has a full panoramic view of the Basilica.
There is 2 toilets and one bathroom in the apartment.
The heating is centrally located but custom-made, the apartment has its own water meter. Gas is currently being decommissioned because it was not needed for release. The electric wires in the wall were replaced this year.
The common cost is 22.200 Ft / month, but if somebody running an Airbnb business in the property, they must pay double price. Every other utility is payed per usage.

Check out the property and unleash your imagination, whether you are looking for an investment, an office or a home!

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 80-119 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó téglalakások ára alapján számoltuk ki. A lakások m2 árába az alapterületen kívül az erkély 50%-át is beleszámítjuk.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 309 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?