2. kerület, Budenz út

Eladó tégla építésű lakás
Alapterület 92 m²
Szobák száma 4
326 210 € 110 millió Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 30 789 ···
Ondrejovics Zsuzsanna
Üzenetet küldök

Eladó tégla építésű lakás

Ingatlan állapota nincs megadva
Építés éve 2012
Komfort luxus
Energiatanúsítvány nincs megadva
Emelet 2
Épület szintjei 2
Lift van
Belmagasság 3 m vagy magasabb
Fűtés megújuló energia
Akadálymentesített nem
Fürdő és WC nincs megadva
Tájolás nincs megadva
Kilátás panorámás
Erkély 9 m²
Kertkapcsolatos igen
Tetőtér tetőtéri
Parkolás teremgarázs hely - benne van az árban
Megvételre kínálok a II. kerület Szépilona részén a Prizmaház Budenzben, egy A+-os besorolású, extra minőségű, panorámás, kertes, teraszos lakást, melynek befejezése az új tulajdonosra vár, így saját elképzelés és ízlés szerint készülhet el.

Ez egy belső kétszintes lakás 92 m2-en, minden egyediségével, intimitásával, amit egy részben tetőtéri lakás nyújthat. A 9 m2-es tetőterasz védelmét és kilátását is érdemes innen, egy reggeli mellett élvezni.

Az ingatlan vételára tartalmaz egy teremgarázs parkolót és egy felszíni autóbeállót is!

Az épület tervezésénél kiemelt figyelmet kapott a környezettudatosság, a megújuló energiaforrások, az alacsony rezsiköltségek, valamint a hő és hangszigetelés. Az épület 100%-ig hőhídmentes, Pro Koncept falazóelemekből épült. A lakások fűtéséről és meleg víz ellátásáról egy kiváló minőségű Stiebel Eltron hőszivattyú gondoskodik mennyezet- és padlófűtéssel és -hűtéssel. Kiépítésre került a teljes napelemes rendszer, melynek befejezésével a jövőben elérhetővé válhat a teljes energiafüggetlenség vagy adott esetben az aktív energiatermelői állapot is.

A lakások számának, alapterületének és elrendezésének kialakításakor elsősorban élhetőségi, értékállósági és a helyszín elhelyezkedéséből fakadó követelményeknek kívánt megfelelni a kivitelező. Az épület szerkezetét tekintve vasbeton szerkezetű, vasbeton falakkal és födémekkel így ellenállóbbá téve az esetleges földrengésekkel szemben, minden jelenkori (Eurocode) stabilitási igényt kielégítve. A külső termikus burkot körvonalazó falazati rendszerként a ProKoncept hőszigetelt bennmaradó zsaluzatot alkalmaztak vázkitöltő falként, 10 cm külső hőszigeteléssel 15 cm betonmag, és 5 cm belső hőszigeteléssel, amely így optimálissá teszi az épület hő-energetikai háztartását, és lehetővé teszi az úgynevezett „Klímastop” alacsony széndioxid-kibocsájtású épületek ideológiájának térhódítását.

További extrák: por- és pollenszűrt szellőztető rendszer, rásegítő központi gázkazán, intelligens házvezérlés, háromrétegű üvegezés, 5 légkamrás antracit színű ablakok, 8 személyes, akadálymentes felvonó, közös használatú kert gyermek játszótérrel.

Az épület és a lakás teljes műszaki dokumentációja a rendelkezésünkre áll, illetve igény szerint a kivitelező is az új tulajdonos segítségére lehet az elképzelések maximális, minőségi és precíz megvalósításában.

Az alaprajzon látható elosztások elrendezési javaslatok csak a sok közül, de mivel még a válaszfalak nem lettek beépítve így egyéni igények szerint alakíthatók.

A meghirdetett irányár a jelenlegi állapotra vonatkozik!

Jöjjön el, nézze meg és tegyen ajánlatot!

További információkkal kapcsolatban hívjon bizalommal!

BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

O.ZS.

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Ondrejovics Zsuzsanna
A referens összes hirdetése
06 30 789 ···
GDN Ingatlanhálózat Az iroda összes hirdetése
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?