Bezárás

Balatonakarattya, Veszprém megye

Eladó étterem, vendéglő...
Alapterület 172 m²
Ár 29,5 millió Ft
  • Térkép
Jaksa Éva
06 30 267 ···
 
KissJaksa Ingatlan Iroda
Üzenetet küldök

Eladó étterem, vendéglő...

ÁRCSÖKKENÉS!!!Befektetőknek,vállalkozásoknak ajánlott Balatonakarattyán több funkciós lehetőség!

Balatonakarattyán, közvetlenül a körforgalom, és a 71. számú út mellett, a strand lejárónál eladó egy volt bejáratott étterem.

Több strand is ebből a körforgalomból közelíthető meg, a közelebbi 300m.

A telket 3 utca határolja: a Bercsényi lejáró a strandokhoz (3 strand), a 71.-es út a körforgalommal, és az egyik legszebb,fás utca a Balatoni utca. A Balaton megkerülő kerékpárút mindhárom oldalon tulajdonképpen a kerítés mellett megy el, közvetlenül, megkerülve az ingatlant, rendkívüli lehetőségeket biztosítva vállalkozásokhoz.

A telken elhelyezkedő étterem, bruttó 172 m2 alapterülettel, közel szerkezetkészen.500 nm-es kerthelyiséggel akár bővíthető.

A telek amin a csárda áll ,1339nm,használati megosztással megosztott.

A terület mellett helyezkedik el az ABC, a büfé és pavilonsor, ide érkezik nemsokára a Budapest,-Velencei Tavat Balatonnal összekötő kerékpárút, és kb 100m.-re van a kerékpárút 0 pontja.

Közműellátottsága:Csatorna, víz, gáz ( 18 m3/h, villany a telken, jelenleg 4x32 A, az étteremhez 3x160 A kiépítése folyamatban.

Az eladásra kínált ingatlan ajánlott idegenforgalmi-vendéglátó-kereskedelmi egység működtetésére,vagy akár hostels kialakítására is alkalmas.


Kapcsolat a hirdetővel

06 30 267 ···
 
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?