Bezárás

Veresegyház, Hegyek

Eladó vegyes (lakó- és kereskedelmi) terület
Telekterület 1 657 m²
Ár 89 millió Ft
  • Térkép
Terebesi Andrea
06 70 631 ···
Kobalt ingatlan Terebesi Andrea
Üzenetet küldök

Eladó vegyes (lakó- és kereskedelmi) terület

Kilátás panorámás
Villany van
Víz van
Gáz van
Csatorna van
Veresegyház egyik legnívósabb részén eladó ENGEDÉLYEZTETETT TERVEKKEL EGYÜTT egy 870 nm alapterületű, közel szerkezetkész felépítmény, mely földszint, első emelet, második emelet és tetőtér részekre tagozódik.

A telek mérete 1657 nm, mely két telek egyesítéséből jött létre. ELSŐSORBAN IDŐSEK OTTHONA ALAKÍTHATÓ KI, AZ ERRE VONATKOZÓ TOVÁBBI-ÉPÍTÉSI ENGEDÉLYT A TULAJDONOS BESZEREZTE!
A terveknek megfelelően, összesen 32 lakó-, illetve apartmanegység kerülhet kialakításra (a válaszfalak is részben felépítésre kerültek már), mely egységek mérete 25-45 nm közöttiek, egy, illetve két szobás elosztással lettek megtervezve.
Amennyiben a leendő tulajdonos nem idősek otthonaként szeretné az egységet üzemeltetni, úgy kétlakásos társasház, vagy irodák, valamint diákszálló, egyéb szállodai szolgáltatás is kialakítható!

A négy emeletnek köszönhetően CSODÁLATOS PANORÁMA TÁRUL AZ ÉPÜLET ELÉ, az amúgy is panorámás telekről. A telek mögött erdősáv található, A NYUGALOM ÉS A CSEND GARANTÁL! A városközpont busszal is elérhető, vagy gépkocsival 2-3 percen belül.

IRÁNY ÁR: 89 M Ft.
Várom megtisztelő hívását az ingatlan megtekintésére.

Kapcsolat a hirdetővel

Kobalt ingatlan Terebesi Andrea
Az iroda összes hirdetése
06 70 631 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?