Bezárás

1. kerület, Vár

Tégla építésű lakás bérleti joga átadó
Alapterület 100 m²
Szobák száma 3
  • Térkép
Zsarkó Zsolt
06 30 796 ···
 
Immo1 Referencia Hálózat Kft._Hegedűs Gyula utca
Üzenetet küldök

Tégla építésű lakás bérleti joga átadó

Ingatlan állapota felújítandó
Építés éve 1950 előtt
Komfort félkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Emelet földszint
Épület szintjei 3
Lift nincs megadva
Belmagasság nincs megadva
Fűtés cserépkályha
Akadálymentesített nem
Fürdő és WC külön helyiségben
Tájolás nyugat
Kilátás panorámás
Kertkapcsolatos nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Parkolás utca, közterület - fizetős övezet
Eladó, Budapest I. kerület, Budai Várnegyedének történelmi városrészén, a Dísz tértől pár lépésre, egy műemlék házban lévő, önkormányzati tulajdonú lakás, örökölhető bérleti joga. A 100 nm-es Tóth Árpád sétányra néző és a Széchenyi hegy felé panorámás ingatlan, három, nagy belmagasságú lakóhelyiséggel rendelkezik. Jelenleg a meleget cserépkályha biztosítja de van lehetőség a fűtést, korszerűsítésére is! A bérleti díj összege jelenleg havonta 36000 Ft. A lakók a vár területére, gépkocsi behajtási és parkolási engedélyt igényelhetnek. Kérem, további információkért, megtekintési időpontért keressen bizalommal, akár hétvégén is!

Amennyiben, még ingatlant el kell adnia ahhoz, hogy ennek a lakásnak a különlegességét Ön élvezze, arról is szívesen beszélgetek Önnel személyesen. Kérjen tanácsot az értékesítésről, az aktuális piaci helyzetről, a konzultáció az első alkalommal teljesen ingyenes és nem jár semmilyen kötelezettséggel!

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége?
Teljes körű és díjmentes hitel-ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Referencia Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.
Az Immo1 Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást.

We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Referencia Trend Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

Kapcsolat a hirdetővel

Immo1 Referencia Hálózat Kft._Hegedűs Gyula utca
Az iroda összes hirdetése
06 30 796 ···
 
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk