Bezárás

Zamárdi, Zamárdi felső

Eladó hétvégi házas nyaraló
Alapterület 110 m²
Telekterület 250 m²
Szobák száma 3
Ár 79,9 millió Ft
  • Térkép
Kopeczky-Mester Márton
06 30 352 ···
Balaton Ma Ingatlaniroda
Üzenetet küldök

Eladó hétvégi házas nyaraló

Ingatlan állapota újszerű
Építés éve 2015
Energiatanúsítvány nincs megadva
Fűtés nincs megadva
Légkondicionáló van
Akadálymentesített nem
Kilátás udvari
Tetőtér beépített
Villany van
Víz van
Gáz utcában
Csatorna van
A modern stílust és hangulatot kedvelő ügyfeleink figyelmébe ajánljuk ezt a kedves hétvégi házat, mely könnyen karbantartható telekkel rendelkezik.

Az épület 4 éve épült. Ennek kapcsán a kert is új kialakítást kapott, továbbá a hátsó udvar határára épült egy melléképület is.  A keleti főbejáraton belépve az előtér-lépcsőházba érkezünk. Innen északra egy vizesblokk, délre az emeletre vezető lépcsőház indul. Szemben jutunk be a nappali-konyha-étkező légterébe. A földszinten ezen kívül egy déli hálószoba van, illetve az északi terasz. Az emeletre felérve egy nagy légterű hallba lépünk, majd a déli oldalon egy fürdőszobát és egy hálószobát találunk. Az északi oldalon itt is van egy kellemes hangulatú erkély. Az emeleti részen ki lett építve egy konyha, továbbá igény esetén a nagyméretű hallból még egy további hálószoba is leválasztható.

Az épület kiváló műszaki állapotnak örvend, hőszigeteléssel rendelkezik, jó minőségű hőszigetelt műanyag nyílászárói vannak. Így jelenleg hűtő-fűtő klímákkal fűtik és hűtik tulajdonosai az ingatlant, bár kiépítették a falban elvezetve a központi fűtés rendszerét, az utcái gázbekötéssel azonnal befejezhető a kivitelezése. Kandallókémény is ki van építve.

A homlokzati burkolást új eternit palával oldották meg, mely kiváló időjárásálló anyag, jövőbe mutató használati értéke van.
Riasztórendszer működik, távfelügyeleti bekötéssel.

Az ingatlan Zamárdi keleti, csendes üdülőövezetében található, Balaton 160m.

Kapcsolat a hirdetővel

Kopeczky-Mester Márton
A referens összes hirdetése
Balaton Ma Ingatlaniroda
Az iroda összes hirdetése
06 30 352 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?