20. kerület, Erzsébetfalva – Pesterzsébeti lakótelep

Eladó egyéb ipari ingatlan
Alapterület 3 990 m²
Telekterület 6 561 m²
Ár 245 millió Ft
  • Térkép
Farantai Márta
06 30 665 ···
Új Élet Ingatlaniroda
Üzenetet küldök

Eladó egyéb ipari ingatlan

Lakóparknak, kollégiumnak, telephelynek……..

20. kerületben, Pesterzsébet központi részén eladó KÉT UTCÁRA nyíló, 6561 nm telken elhelyezkedő, telephelynek, és lakossági igények kiszolgálását célzó épületek kivitelezésére egyaránt alkalmas, hatalmas ingatlan.

Kivitelezhető egységek több mint 10 000 nm beépíthetőséggel: LAKÓpark, GARZONház – egyetemek,belváros közelsége! -, szálláshelyek: KOLLÉGIUM, BÉRlakások, vagy IRODAház, ÓVODA, oktatás……. Ilyen célú kivitelezéshez bontással számolni kell, az ár mértéke ezt tükrözi!

A szomszéd telken társasház épült.

Jelenleg CSENDES ipari tevékenységet végző CÉG TELEPHELYE, 6561 nm (bővíthető 7127nm-ig) telken összesen 3900 nm felépítmény, ebből 320 nm jó állapotban lévő iroda épület, a többi raktár, műhely, csarnok. Telephelynek csendes ipari tevékenységre továbbra is hasznosítható, kizárólag céggel együtt történő vásárlás esetén! Súlykorlátozás 7,5 T – behajtási engedély köteles, célforgalommal nem megközelíthető terület -

Övezeti besorolása: L7-XX/INT-1.
Beépíthető max: 65%
Épület magasság: 6-12,5 m Szintterületi mutató: 2,5 - parkolásra használható 1
Terepszint alatti beépítés: max. 70 % Zöld felület min: 35 %.
Beépítési mód: zárt sorú

A telek teljes területe 7127 nm, ebből 6561 nm az eladó cég tulajdona, mely kerítéssel körbezárt terület, a két bejárat kizárólag ehhez az ingatlanhoz tartozik. Ügyvéd által ellenjegyzett Használati megosztási szerződés van! A fennmaradó 566 telekrésznek 2 tulajdonosa van, akik elővásárlási jogukról lemondanak, komoly érdeklődés esetén ez a telekrész is megvásárolható. Ezzel az ingatlannak három utcáról lesz bejárata.

Az eladó cég, így az árat áfa terheli: 245M + ÁFA

Az ingatlan a 20. kerületben, Pesterzsébeten található, a főváros hetedik legnagyobb kerületében, közel Pesterzsébet bankokkal, üzletekkel, éttermekkel teli KÖZPONTjához, és a gyönyörűen megépített sétáló utcájához, és közel a Belvároshoz és a Duna-parthoz.
Az egész kerület jellemzően nagyon ZÖLD, tele parkokkal, fasorokkal ellátott utcákkal, és a Duna-part adta kivételes lehetőségekkel.

A szomszédos területek jellemzően kertes családi házas lakó illetve ipari kereskedelmi jellegűek. Az utcák aszfaltozottak, összközművesek. Parkolni a környező utcákban és az objektum udvarán kiépített parkolókban lehet, a kerületben ingyenes.

Közlekedés:
-autóval(forgalomtól függően) a belváros 10 perc, M0 10 perc, repülőtér 20 perc.
-BKV-val: a Boráros térre, az M3-hoz, a szomszédos kerületekbe, és a repülőtérre is gyorsan eljuthatunk. Közel az M0-ás, melynek köszönhetően a belváros érintése nélkül elérhető az összes autópálya.

Kitűnő infrastruktúra: óvodák, iskolák, középiskolák, jó közlekedés, kórház, közel az önkormányzat, üzletekkel, bankokkal teli sétálóutca, éttermek, pizzériák, Mc. Donalds.
Kiváló sportolási lehetőségek: Jégcsarnok, tenisz, lovaglás, evezés, uszoda, fitnessz.
Kitűnő bevásárlási lehetőségek: Erzsébeti Vásárcsarnok, Interspar, Penny, Tesco, Auchan.

Hívjon most!
További információkkal állok rendelkezésére hétvégén is!
VISSZAhívom, ha hívását épp nem tudom fogadni.
Rejtett számot nem tudok visszahívni! Hangpostát nem használok.

Farantai Márta - Új Élet Ingatlaniroda
Hasonló ingatlanokat a honlapunkon talál!

ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY (zöldkártya ingatlanhoz)
2012. január 1.-től a használt lakások adásvételénél is kötelező! Hívjon! Elkészítjük Önnek!

ÜGYVÉD - 0,7%
Megbízható ügyvédre van szüksége? Irodánk ügyvédje a vételár 0,7%-áért elkészíti az adásvételi szerződését. Ha kínálatunkból vásárol, akkor még ennél kedvezőbb is lehet ez a díj.

LAKÁSBIZTOSÍTÁS
Ingatlant vásárolt? Vagy a régi biztosítását lecserélné? A Magyarországon tevékenykedő összes biztosító ajánlatai közül kiválasztjuk Önnek az árban és a szolgáltatás minőségében a leginkább megfelelőt. Mindezt teljesen ingyen.

HITEL
Ha lehetséges, mi biztosan megoldjuk! Cégünk hiteltanácsadója - a velünk leszerződött - 23 bank ajánlata közül megtalálja Önnek személyre szabottan - a legjobbat.

LAKBERENDEZÉS
Nincs ötlete, hogy mit lehetne kihozni a lakásából, hogyan lehetne újjá varázsolni? Mi segítünk Önnek!

LAKÁSFELÚJÍTÁS
Megbízható szakemberre lenne szüksége a lakásfelújításhoz? Nálunk megtalálja!

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Farantai Márta
A referens összes hirdetése
06 30 665 ···
Új Élet Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?