Bezárás

Ráckeve, Somlyósziget

Eladó családi ház
Alapterület 86 m²
Telekterület 770 m²
Szobák száma 4
  • Térkép
Classingatlan László
06 70 948 ···
Classingatlanok
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota újszerű
Építés éve 2001-2010 között
Komfort nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei nincs megadva
Fűtés nincs megadva
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC egy helyiségben
Kilátás panorámás
Tetőtér beépíthető
Pince van
Parkolás önálló garázs - benne van az árban
Vízparti kertes wellness ház stéggel szaunával jacuzzival Ráckevén
Eladó ez az egyedülálló, vízparti kertes wellness lakóház Ráckevén, a Kis-Duna partján lévő 770 m2-es telken.

Az árban a kültéri jacuzzi, a szauna, a stég is benne van.

Ez a minőségi kertes ház azok számára ideális, akiknek a kényelem, a nyugalom és a víz közelsége egyaránt fontos.

Az ingatlan kivett lakóház + udvar (belterület), tehermentes, 1/1-es tulajdonostól vehető birtokba!

Épület
Ez a varázslatos épület esztétikai és minőségi szempontból egyaránt tökéletes. Beton alapra téglából épült a ház, a tető cserépfedést kapott.

Alsó szint
A ház alsó szintjére egy fedett teraszról (6 m2) léphetünk be.

A bejárati ajtón belépve egy több funkciós helyiségbe érkezünk, melynek konyhája (4 m2) azonos légteret alkot a nappali/étkező résszel (19 m2). A konyha falai csempével vannak burkolva, a járófelületen kerámia lap, a nappali/étkező felületen szalagparketta a padlózat burkolata.

Az azonos légterű helyiségnek összesen négy ablaka van, így természetes fénytől világos.

A szoba felől nyílik a fürdőszoba (4 m2), melyben 80 x 80 cm-es zuhanytál, wc és kézmosó kapott helyet. A fürdőszobának van ablaka is, így a természetes szellőzés megoldott. Ebben a helyiségben is van fűtőtest. A fürdőszoba értelemszerűen hidegburkolatot kapott, így falai csempével, a padlózat járólappal van burkolva.

Szintén a nappali felől nyílik – szint emelkedéssel – a hálóhelyiség (4,5 m2). Falain igényes fa lambéria van, az erdőre tekintő ablaka pedig biztosítja a fényt és a friss levegőt.

Felső szint
A külső fedett lépcsőn juthatunk a felső szintre és onnan a tetőtérbe, már belső, fa lépcsőn.

A felső szintre érve, az ajtón belépve egy kerámia járólappal burkolt, tágas nappaliba érünk (16 m2), melynek falain körbe ablakok vannak. Három ablak a kert és udvar felé tekint. A legnagyobb ablak közvetlenül a Dunára és a stégre néz, páratlan és örök panorámát ajándékozva az itt élőknek.

A nappaliból nyílik, külön-külön ajtókon a 2 hálószoba és a fürdőszoba. Valamint itt található a tetőtérbe vezető, fából készült lépcsősor is.

A hátsó hálószoba (9 m2) padlózatának burkolata szalagparketta. A háló ablaka a szomszédos erdőre néz, így aki itt alszik, a természet csendes hangjaira, a madarak csicsergésére ébredhet.

Az első hálószoba (8 m2) jelenleg gardróbként funkcionál. A padlózat itt is szalagparketta. Ennek a szobának az ablaka a Dunára néz, így itt nem csak a madarak éneke és a víz hangja, hanem a napnyugta által bearanyozott vízfelület is páratlan élményt nyújt.

A felső szint fürdőszobája (4 m2) helyet ad egy zuhanykabinnak, egy wc-nek és egy kézmosónak. A helyiség ablaka természetes szellőzést és fényt ad. A falak csempével, a padlózat kerámia járólappal van fedve.

Minden helyiség fűthető.

Tetőtér
A felső szintről a fából készült lépcsősoron juthatunk a tetőtérbe, melynek alapterülete megközelítőleg 36 m2, de a tetőnyereg miatt a hasznos felület kisebb. Természetesen így is tökéletesen alkalmas további hálószoba/gyerekszoba kialakítására. Ablakai a fedett kocsibeállóra és a Dunára tekintenek.

Külön konyha / étkező
A házzal egybe építve, de a ház mögött, külön bejáraton át érhető el a nagyobb konyha / étkező (18 m2), mely minden igényt kielégít. A konyhapult melletti falak csempével vannak burkolva, a padlózat a teljes felületen kerámia járólapot kapott.

Az ajtó két oldalán lévő ablakok adják a természetes fényt.

Pince / padlás
A konyhából lehet a száraz pincébe jutni. A pincében található a fúrt kút szivattyúja, valamint kiválóan alkalmas a zöldségek tárolására is.

Szintén ebben a konyhában van a padlásfeljárat is.

Főbb jellemzők:
- VÍZPARTI LAKÓHÁZ!
- Stég a vételárban (6 m2)
- Szauna a vételárban.
- Jacuzzi a vételárban.
- Garázs van.
- Tároló van.
- Fedett kocsibeálló van.
- Pince van.
- Fedett terasz van.
- Fúrt kút van.
- Épületvillamosság: közüzemi hálózatról. (230V/25A, ipari áram is van)
- Nyílászárók: egyedi készítésű, fa szerkezetű, dupla üveges.
- A tető cserépfedést kapott, az ereszcsatorna kiépítve.
- A fűtést vegyes tüzelésű kazán, központi fűtés biztosítja.
- A hőleadást radiátorok nyújtják.
- Biztonsági rendszer van.

Wellness: jacuzzi, szauna
A kert hátsó felében, fedett területen van a vételárban foglalt, prémium kategóriájú, kültéri jacuzzi, melynek vízhőfoka akár 40 Celsius-ra is állítható.

A jakuzzi mögött van a szauna (5 m2), és a kettő között a kinti zuhany, mely természetesen szintén a fedés alatt helyezkedik el.

A kivitelezésnek köszönhetően itt az év minden napján élvezheti a saját wellness minden előnyét. Akár a hóesésben, a szilveszteri partit is feldobhatja a forró élménymedence és/vagy a szauna nyújtotta luxus.

Stég
Az ingatlanhoz tartozik egy stég is (6 m2), mely szintén az árban van. Elhelyezkedése közvetlenül a ház előtti partszakaszon, állapota kifogástalan, és egy pad is van rajta. Horgászoknak, valamint fürdőzni és napozni vágyóknak felbecsülhetetlen.

A stég bejáratánál a partszakasz igényesen van kialakítva, a támfalak terméskővel, a partrész térkővel van kirakva.

A világítás a parton is adott, szép kis kandeláber adja a fényt.

A stégtől pár méterre csónak, vagy hajó kényelmes és biztonságos beengedésére is van lehetőség, ugyanis a sója – épített rámpa – betonból készült.

Duna
Egyedülálló horgászparadicsom a több szigettel tarkított Duna-ágon és természetesen óriási élmény a vizet és fürdőzést szerető családoknak, pároknak, vagy idősebbeknek egyaránt.

Udvar / Kert
A betonozott úton könnyedén közelíthető meg a telek autóval. A Dunától a kertet csak az úttest és az azt jelentő pár méter választja el.

A vízpartról pár lépés a kertbe érni, ahol a szép kerti szökőkút, a gyönyörű és gondozott tuják, virágok és finom illat, madárcsicsergés fogadja az érkezőt.

A telek tökéletesen alkalmas a közös sütögetésre és pihenésre, napozásra, kikapcsolódásra.

A kerítés minden oldalról rendezetten van kiépítve.

A teljes nyugalom adott, hiszen a telket szemből a Duna, egyik oldalról erdő, másik oldalról egy kis földút határolja, melynek forgalma kevesebb, mint elenyésző.

A kocsibehajtó mögötti telekrész igényesen térkövezett, a kert hátsó része pedig a növényektől és fűtől zöldellik.

Fedett teraszok
A ház előtti fedett terasz (6 m2) a Duna felé tekint, a garázs mögötti fedett terasz (9 m2) pedig nagyobb társaság kellemes időtöltését is felhőtlenné teheti, akár csapadékos időben is. Itt akár a meccs-nézés, a kártyapartik, vagy a közös kerti sütések/főzések eredményének elfogyasztása is egyedi élmények.

Garázs és fedett kocsibeálló
A kertbe hajtva az autóval, autókkal akár a kerítés mögött is parkolhatunk, ez esetben fedés nélkül. De a fedett kocsibeálló alatt is elfér 1 nagyobb, vagy 2 kisebb személyautó, valamint a zárható garázsban is (15 m2) tárolhatjuk az autót.

Tároló / sufni
A garázs mögött, a hátsó fedett teraszról léphetünk a tárolóba (7 m2), melyben a kerti eszközök, szerszámok kényelmesen elférnek. A kialakításának köszönhetően még a kisebb barkácsolások is elvégezhetőek itt. Vannak ablakai is a sufninak, így szellőzése is biztosított.

Környék
Ráckeve belvárosa autóval 6-8 perc, ahonnan az bölcsőde, óvoda, általános iskolák, gimnázium, üzletek, szupermarketek, szakrendelők, gyógyszertárak, Aqua Land élményfürdő, kulturális látnivalók, történelmi épületek is könnyedén megközelíthetők.

Természetesen csónakkal/hajóval is elérhető a belváros, kikötve például a méltán híres ráckevei “csónakos” piacon,

Ráckeve járási központ, tehát Kormányablak, Bíróság, Földhivatal is van, így a hivatalos ügyek intézése helyben történhet.

Közlekedés
Itt, a Somlyó-szigeten nincs buszjárat, de Ráckevén menetrend szerint közlekedő távolsági buszok teszik lehetővé a környező településekre és Budapestre jutást. A HÉV pedig szintén Budapestig közlekedik. Így ha autóval, vagy vezetői engedéllyel nem rendelkező vendége érkezik, akkor is pár perc alatt érte mehet autóval. Azonban az itt lakóknak szükséges az autó.Jöjjön, nézzük meg együtt!

Várjuk jelentkezését akkor is, ha eladó, vagy kiadó ingatlana van, vagy banki hitelre lenne szüksége a kívánt ingatlan megvásárlásához. A Classingatlan magas színvonalon képviseli az Ön érdekeit.

Hétvégén is várjuk hívását.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 80-119 m2 közötti, új építésű, újszerű eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 948 ···
Üzenetet küldök