Bezárás

Érd, Ófalu

Eladó családi ház
Alapterület 132 m²
Telekterület 661 m²
Szobák száma 5
  • Térkép
Kis Éva
06 70 434 ···
Térvarázs Stúdió Kft.
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota felújítandó
Építés éve 1950 előtt
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 2
Fűtés gáz (cirko)
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC egy helyiségben
Kilátás panorámás
Tetőtér nem beépíthető
Pince van
Parkolás önálló garázs
Történelmi és természeti értékeket kedvelők, kirándulni vágyók, vagy horgászni szeretők figyelmébe ajánljuk irodánk legkülönlegesebb ingatlanát!
Az épületegyüttes Érd Ófaluban, természetvédelmi terület közelében, - mely számos védett növényfajnak, állatnak élőhelye - a Duna-part, Beliczay-sziget és a Kakukk-hegy szomszédságában helyezkedik el.
Az 1800-as években épített főépület utcai homlokzata miatt helyi egyedi védelem alatt áll. Emiatt az ingatlant nem terheli építményadó. Az utca felé tájolva egy külön bejárattal megközelíthető, nagy belmagasságú, galériázott, 27 nm-es szoba található, mely jelenleg csak szilárd tüzelésű kályhával fűthető. Az épületbe vezető másik bejáraton át egy összkomfortos, előtér, konyha, kamra, fürdő, 2 egymásból nyíló szobát tartalmazó lakás van kialakítva. A lakószint összesen 86 nm-es. Alatta egy önálló bejáratos szuterén húzódik, mely 3 helyiségből áll és kb. 48 nm. Innen és kívülről is megközelíthetően egy 10 és egy 20 nm-es boltíves borospince található, melyet számos, még a Tatai Esterházy téglagyárból származó tégla tesz történelmi
A telken még további 3 önálló épület található, melyek már a 70-es években készültek. Az utcai részen egy 15 nm-es, szoba-konyha-mosdóból álló kis ház, a főépület mögött egy 24 nm-es szoba, konyha, fürdő, előtérből álló összkomfortos hőszigetelt ház, külön gáz cirkóval és önálló mérőórákkal, a hátsókertben pedig egy kb. 20 nm-es szerelőaknás garázs kapott helyet.
A felépítmények szerkezetileg koruknak megfelelő állapotban vannak, mindenképpen korszerűsítést, felújítást igényelnek. A munkák során szem előtt kell tartani, hogy az egyedi védelem miatt a főépület külső homlokzati megjelenését meg kell őrizni, tisztelettel adózva ezzel a múltnak, vagyis a Péterfy, Kollár és a Kosztolányi család emlékének.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 120-149 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 434 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk