Bezárás

6. kerület, Teréz körút

Eladó étterem, vendéglő...
Alapterület 176 m²
274 230 € 99 millió Ft
  • Térkép
Jász Emese
06 30 983 ···

Eladó étterem, vendéglő...

Az Oktogontól nem messze, a Teréz körútról nyíló utcában minden engedéllyel rendelkező vendéglátó hely eladó/bérbeadó.

Az ingatlan egy 4 emeletes jó állapotú épület pinceszintjén helyezkedik el és jelenleg is állandó vendégkörrel üzemel. Kialakítását tekintve, egy impozáns lépcsőn jutunk le a 2 vendégteres étterembe, (összesen 53 fő ültetve) ahol a bárpulton kívül, még helyet kapott egy ruhatároló, illetve egy kisebb raktár is. Tovább haladva találjuk a női, illetve férfi mellékhelyiségeket, valamint a személyzeti öltözőt.

A nagy konyhákra jellemző LÉGTECHNIKÁVAL és ipari ELSZÍVÓVAL felszerelt, minden igényt kielégítő szintén GÉPESÍTETT és kialakított konyhából nyílnak a gazdasági helyiségek, fehér/fekete mosogatók, raktárak, előkészítők (hús valamint zöldség), HŰTŐKAMRA, illetve a SAJÁT LIFT, ami az utcaszintről az étterembe könnyíti meg az áru szállítást. Fűtését tekintve gázcirkó, de helyet kapott egy garanciális, gazdaságos IPARI hűtő/fűtő INVERTERES KLÍMA is.

A FELÚJÍTÁS kiterjedt az ingatlan elektromos hálózatának cseréjére, vízhálózat cseréjére, újra vakolásra, új lift beszerelésére, légtechnika cserélésére, szennyvíz hálózat és átemelő cserélésére, hideg és faburkolatok felújítására/cseréjére.

A vételáron felül opcionálisan megvásárolható a teljes bútorzat és megállapodás szerint a gépek is. (20 millió forint)

Az ingatlan tehermentes és 1/1 tulajdonú magánszemélytől vásárolható meg.

K.A.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 983 ···
Üzenetet küldök