Bezárás

6. kerület, Teréz körút

Kiadó étterem, vendéglő...
Alapterület 176 m²
1 989 € 700 000 Ft
  • Térkép
Jász Emese
06 30 983 ···

Kiadó étterem, vendéglő...

Költözhető azonnal
Min. bérleti idő 6 hónap
Scroll down for English!

Az Oktogontól nem messze, a Teréz körútról nyíló utcában minden engedéllyel rendelkező vendéglátó hely bérbeadó. A bérbeadás feltétele 20.000.000.- forintos bérleti jog megvásárlása.

Az ingatlan egy 4 emeletes jó állapotú épület pinceszintjén helyezkedik el és jelenleg is állandó vendégkörrel üzemel. Kialakítását tekintve, egy impozáns lépcsőn jutunk le a 2 vendégteres étterembe, (összesen 53 fő ültetve) ahol a bárpulton kívül, még helyet kapott egy ruhatároló, illetve egy kisebb raktár is. Tovább haladva találjuk a női, illetve férfi mellékhelyiségeket, valamint a személyzeti öltözőt.

A nagy konyhákra jellemző LÉGTECHNIKÁVAL és ipari ELSZÍVÓVAL felszerelt, minden igényt kielégítő szintén GÉPESÍTETT és kialakított konyhából nyílnak a gazdasági helyiségek, fehér/fekete mosogatók, raktárak, előkészítők (hús valamint zöldség), HŰTŐKAMRA, illetve a SAJÁT LIFT, ami az utcaszintről az étterembe könnyíti meg az áru szállítást. Fűtését tekintve gázcirkó, de helyet kapott egy garanciális, gazdaságos IPARI hűtő/fűtő INVERTERES KLÍMA is.

A FELÚJÍTÁS kiterjedt az ingatlan elektromos hálózatának cseréjére, vízhálózat cseréjére, újra vakolásra, új lift beszerelésére, légtechnika cserélésére, szennyvíz hálózat és átemelő cserélésére, hideg és faburkolatok felújítására/cseréjére.

A vételár magába foglalja a teljes bútorzatot és megállapodás szerint a gépek egy részét. A többi gép külön megvásárolható kedvező áron.

Az ingatlan tehermentes és 1/1 tulajdonú magánszemélytől vásárolható meg.

English:

Not far from Oktogon, on Teréz Boulevard I offer a licensed restaurants for rent. 3000Euro/Month

The property is located on the basement e restaurant is in good condition and is currently operating with a permanent guest has 53 free seats in total.

-Large kitchens with AIR and industrial hoods
-Machined kitchen
-Elevator for the transports of goods
-Industrial cooler / heater inverter climate

Renovation included the replacement of the property's electrical network and water supply system.

The purchase price includes all furniture and some of the machines.

Sipos B.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 983 ···
Üzenetet küldök