Kozárd, Nógrád megye

Eladó szálloda, hotel, panzió...
Alapterület 156 m²
Ár 39 millió Ft
  • Térkép
Nyekita Zsuzsanna
06 70 422 ···
Enternext Kft.
Üzenetet küldök

Eladó szálloda, hotel, panzió...

A festői szépségű Cserhát völgyében fekvő, KOZÁRD községben épülő, félkész állapotú, több generáció együtt lakására, majdan turista szálláshelynek is alkalmas l56 m2 –es családi ház eladó. Tetőtér beépítési lehetőséggel összesen, tíz kétágyas zuhanyzós szoba kialakítására van lehetőség. Az épülethez van építve a 100m2 –es télikert ,benne: 35m3-es fürdőmedence, 12 személyes szauna kabin, két WC zuhanyzó. Nyitható policarbonát tetővel tervezve. Az épületben két szoba összkomfort már lakható.

Az ingatlan a Cserhát hegység völgyében, Hollókő, Galyatető, Kékestető közelségében, Magyarország rózsadombján, a dinamikusan fejlődő, gyönyörű fekvésű, KOZÁRD községben található. A nyugalmas, csendes, jó levegőjű falu hagyományőrző és pár száz lélekszámú.

Az épület 225 ¤-öles összközműves telken fekszik (szennyvízelvezető csatorna kiépítése folyamatban van). Az áram szolgáltatást 3x 32 Amper biztosítja, a vízellátás vezetékes vízhálózatról, a kert öntözése egy 8.5 fm mély ásott kútból hidroforral is megoldott.

Az ásott kút bazaltból és andezitből van kirakva. A hidrofor a pincében lett elhelyezve.

A kerti partik rendezéséhez jó szolgálatot nyújt a 32 m2 alapterületű szaletli, mely húsz személy részére biztosít kényelmes étkezési lehetőséget. A szaletli közelében található a bográcsozó hely, a köcsögfa madáretetővel, és a millenniumi emlékműbe épített kerti vízcsap.

Az épület lakóterének valamint, a télikert és a medence vizének fűtése,a 84m2–es szuterénben megépített, fatüzelésű kandalló jellegű kazánnal is biztosítható, a kiépített gáz központi fűtéstől függetlenül, vagy azzal kombinálva. A szuterén nagytermében kártya és biliárd szalon is berendezhető.

A baráti összejövetelek alkalmával feltálalt ízletes ételek,a szaletlihez épített boltíves kőkemencében is elkészíthetõk úgy, mint a kemence melletti öntöttvas rostélyon vagy tepsiben. Pl:agyag köcsögben fõtt töltött káposzta, kenyérbe sült csülök,roston sült húsok.

A kert hangulatát növeli az erdõ szélére épített madáretető, a falusi porták dísze az emeletes galambdúc és a dús kovácsoltvas vasalattal díszített saroglyás szekér. Ide került a gyerekek részére épített játszó szoba is melynek tetejérõl, jó kilátás van a gyönyörű tájra és a zártkerti ingatlanon épített kilátóra.

A zártkerti ingatlanon épített kilátóból jó rálátás van a felkínált családi házra és csodálatosan szép hegyvidéki tájra.

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Nyekita Zsuzsanna
A referens összes hirdetése
06 70 422 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?