Bezárás

Kiskunlacháza, Központ

Eladó családi ház
Alapterület 40 m²
Telekterület 869 m²
Szobák száma 2
  • Térkép
Classingatlan László
06 70 948 ···
Classingatlanok
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota nincs megadva
Komfort nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei földszintes
Fűtés egyéb
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC egy helyiségben
Kilátás udvari
Tetőtér nincs megadva
Pince nincs megadva
Parkolás udvari beálló - benne van az árban
Kiskunlacházán kertes ház központhoz közel 869 m2 telken

Kiskunlacházán, a központól pár perc sétára eladó ez a felújított, pár dologban még befejezésre váró ház, 869 m2-es saroktelken.

Az épület (kivett lakóház + udvar) lakható, a befejezésre váró feladatok pl.: ereszcsatorna kivitelezése, a falazat színezése.

Épület
A bruttó 9 m x 4,8 m alapterületű, beton alapra téglából épített házba egy közel 20 m2-es, egyelőre nyitott teraszról léphetünk be.

Nappali / étkező: A teraszról egy nappali / étkező helyiségbe (12 m2) léphetünk. A padlózat burkolata kerámia járólap. Ebben a helyiségben van a vegyes tüzelésű kályha, mely bőségesen felmelegíti az egész lakóteret, ami a külső szigetelésnek köszönhetően meg is tartja a meleget.

A helyiség ablaka a terasz felé, a kertre, kapubejáróra néz.

Hálószoba: A hálószoba (15 m2) tágas, ablaka szintén a terasz felé, a kertre, kapubejáróra néz. A padlózat burkolata ebben a helyiségben szalagparketta.

Konyha: A konyha, főzőfülke (4 m2) az ablakának köszönhetően természetes fényt és szellőzést is kap. A gáztűzhely palackos, de az udvarban lévő gázcsonknak köszönhetően a házba is bevezethető a vezetékes gáz. A falazat csempével, a padlózat kerámia járólappal burkolt.

Fürdőszoba: A fürdőszobában (3 m2) kád, wc és kézmosó is van. A meleg vizet villanybojler nyújtja. A falazat itt is csempével, a padlózat pedig kerámia járólappal burkolt.

Főbb jellemzők:
- Vezetékes víz van.
- Épületvillamosság: elektromos ellátás, közüzemi hálózatról. (230V, 25A)
- Gázcsonk kerten belül van.
- Nyílászárók: fa szerkezetű, dupla szárnyú.
- Belmagasság: 2,6 m
- A tető cserép fedést kapott.
- A fűtést vegyes tüzeléses kandalló biztosítja.
- A meleg-vizet villanybojler adja.
- A falazat hőszigetelt.

Udvar / Kert
A telek, kert annak méretéből adódóan további beépítésre is alkalmas, valamint bőven marad hely garázs, sütögető, konyhakert, virágoskert stb. kialakítására.

Egy korábbi épület maradványa van a kertben, mely bontásra ítéltetett.

Autó beálló
A kerten belül fél tucat autó is elfér.

Környék
Kiskunlacháza belvárosa rövid sétával megközelíthető, így a közértek, hivatalok, oktatási intézmények, szolgáltatók, Posta, dohányboltok, vendéglátóipari egységek könnyen elérhetők.

Közlekedés
Az 51-es főúton menetrend szerint Budapestre is közlekedő buszok megállói is kényelmesen és gyorsan elérhetők.Jöjjön, nézzük meg együtt!

Várjuk jelentkezését akkor is, ha eladó, vagy kiadó ingatlana van, vagy banki hitelre lenne szüksége a kívánt ingatlan megvásárlásához. A Classingatlan magas színvonalon képviseli az Ön érdekeit.

Hétvégén is várjuk hívását.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 40-79 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 948 ···
Üzenetet küldök