Bezárás

Siófok, Kilitiszőlőhegy

Eladó családi ház
Alapterület 245 m²
Telekterület 2 250 m²
Szobák száma 4
  • Térkép
Kopeczky Márton
06 30 352 ···
Balaton Ma Ingatlaniroda
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota újszerű
Építés éve 2001-2010 között
Komfort duplakomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 3
Fűtés házközponti
Légkondicionáló van
Akadálymentesített nem
Fürdő és WC külön és egyben is
Kilátás panorámás
Tetőtér beépített
Pince van
Parkolás teremgarázs hely
A telek utcafrontjáról fűthető viacolor-os bejáró vezet az épületig, mely kiszélesedik így több gépjármű elhelyezésére is alkalmas. A lakóépület a telek hátsó 1/3-ad részére épült, mögötte intim kert, illetve fűthető medence létesült. A telek fás, cserjével telepített, illetve gyepes. Automata öntözőrendszer működik, mely fúrt kútról ellátott locsolóvízzel.

Az épület háromszintes. a pinceszinten kialakításra került több beállós garázs, mely elektromos garázsajtóval ellátott, borospince borozórésszel, hőközpont, mosókonyha, vizesblokk, szoba/tároló.

A földszintet a belső lépcsőházon keresztül is meg lehet közelíteni, illetve a hátsó terasz irányából. Itt tágas nappali-konyha-étkezőt alakítottak ki, két hálószobát, fürdőt WC-vel, gardrobot, illetve két teraszt.

Az emelet teljes értékű, kellemes belmagasságú, nem tetőtér kialakítású. Külső és belső lépcsőház is vezet erre a szintre, mely az idei évben készült el. A vizesblokk mellett előtér és két hálószoba kapott itt helyet, valamint egy kisebb levegőzőterasz, illetve egy tágasabb panorámaterasz. A földszintről és az emeletről szép panoráma nyílik a városra, illetve a Balatonra is rálátni.

Az ingatlan közműves: ivóvíz, elektromos áram (380V), szennyvízcsatorna tekintetében a település hálózatára csatlakoztatott, külön mérőórákkal rendelkezik. A melegvíz ellátást és a központi fűtést egy fa pelletes, elektromos rásegítéssel kombinált hőközpont biztosítja. Az épület klimatizált, illetve mindhárom szint hőlégcserélővel ellátott. Mennyezet és padlófűtés, szintenkénti központi porszívó szolgálja a lakók kényelmét. A lakóház minden szintjén kiépítésre került a riasztórendszer, de telepítve jelenleg nincs. A telek kerítéselemeit jelenleg is szerelik, gyakorlatilag ebben az évben készül el az épület, melyet 2009-ben kezdtek el építeni. Ebből adódóan az épület nagy része újszerű állapotban van. A minőségi kivitelezés, illetve a modern igényeknek megfelelő kialakítás otthonossá és kényelmes ingatlanná teszi a lakóházat. Zártkert, Balaton kb. 4,5km.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 200-299 m2 közötti, új építésű, újszerű eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 352 ···
Üzenetet küldök