Szeged, Belváros

Eladó irodahelyiség irodaházban
Szeged, Belváros
Alapterület
1200 m²
Közvetítői azonosító: COM 6348
Azonosító: 29896676
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó irodahelyiség irodaházban

Energiatanúsítvány
nincs megadva
Irodaház kategóriája
C
Emelet
nincs megadva
Épület szintjei
3
Légkondicionáló
van
Üzemeltetési díj
nincs megadva
Tetőtér
nincs megadva
Parkolás
udvari beálló - benne van az árban

Leírás

Szeged Belvárosában, az Anna-kút közvetlen közelében eladó egy nagyméretű közös használatú telken található udvari elhelyezkedésű irodaház együttes, nagy parkolóval! A nagyságrendileg 1779 m2 alapterületű telekrészen két jelentősebb épület helyezkedik el. A nagyobb értéket képviselő, kvázi főépület egy, a telek közepén elhelyezkedő irodaház, mely részben kettő, részben háromszintes. Ez jelenleg bérbeadás útján hasznosított, de bérlője 2019. december 31-el kiköltözik. A kb. 750 m2 hasznos alapterületű épület jelenleg középfolyosóról nyíló 28 db irodát és szintenként külön férfi és női mosdót, valamint egy tetőtéri kialakítású közel 200 m2-es irattárat tartalmaz, de szerkezetéből és kialakításából adódóan viszonylag könnyen bővíthető lenne még további akár 400-450 m2-el!
A másik épület egy földszintes „L” alakú, kb. 450 m2 hasznos alapterületű, jelenleg használaton kívüli, korábbi irodai funkciót ellátó épület. Ez erősen felújításra szorul, vagy újjáépítendő. Ezen újjáépítésre korábban a tulajdonosai tervekkel is rendelkeztek, melynek értelmében itt maximum 5 szinten akár 1500-2000 m2-nyi iroda is kialakítható lenne!
Az udvar rendkívül jó adottságú, ugyanis területén számtalan nagy lombú fa található melyek árnyékot adnak az alattuk parkolni tudó akár 40-50 gépjárműnek!
Ajánljuk az ingatlant bármilyen tevékenységi körű közepes, illetve nagyobb irodaigényű vállalkozás részére, akinek fontos a frekventált elhelyezkedés, de az ingyenes parkolási lehetőség is, vagy olyan befektetőnek, aki a Belvárosban szeretne egy értékes és rendkívül sok potenciált magában hordozó, igazi értéket vásárolni!
Befektetőknek fontos információ lehet, hogy a jelenlegi bérleti díjakkal számolva, az ingatlan felújítás nélküli tovább bérleteztetéssel is 12-15 éves megtérüléssel rövid idő alatt jelentős bevételekhez juttathatja új tulajdonosát!