Bezárás

Balatonlelle, Somogy megye

Eladó egyéb vendéglátó egység
Alapterület 442 m²
Ár 125 millió Ft
  • Térkép
Vígh Mária
06 70 418 ···
LidoHome Ingatlan Irodák
Üzenetet küldök

Eladó egyéb vendéglátó egység

Légkondicionáló van
Eladó Balatonlellén hangulatos, azonnal kinyitható csárda, profi felszereléssel, 2 lakóegységgel. kerthelység, terasz, Az ingatlan fejleszhető, további lakóegységgel, a kert rendezhető baldahinos esküvök megtartásához. Ajánlom megvételre rendezvényszervezőknek, céges üdülőnek, oktatási központnak. A területen további szálláshelyek kialakíthatók.

A LIDO HOME ingatlaniroda eladásra kínálja a 162702291 számú BALATONLELLEI VENDÉGLŐ, ÉTTEREM, LAKÓHÁZ, FEJLESZTÉSI TERÜLET ingatlant.

A LIDO HOME által kínált BALATONLELLEI vendéglő, étterem lakóház udvar jellemzői:

Eladó Balatonlellén, bármely pillanatban kinyitható vendéglő, lakóház udvar Balatonlellén. Előnye, hogy a környéken nincs vendéglátó egység, és az állandó lakosokon kívül ma már rengeteg a nyaraló. így igény lenne, Önnek pedig lehetőség egy komoly családi vállalkozásra.

Tudja Ön, hogy egy jó konyhával működő vendéglőhöz a környéken 20-30 km-re is elmennek az emberek?

INGATLANFEJLESZTŐKNEK IS AJÁNLOM: A telek területe 2143 m2, ezért további bővítés lehetséges. A meglévő épület mögé többlakásos apartman ház is épülhet.

Földszinten: étterem, terasz, konyha – nyitásra kész felszereléssel, kifogástalan műszaki állapotban. Az azonnali nyitáshoz szükséges - egyéb eszközök széles skálája is megtalálható. A ház végében garázs, az udvaron vendégautók részére beálló helyek kialakítva.

A felső szinten két önálló lakás kialakítva, nappalival, két-két szobával, fürdővel, konyhával. A hátsó lakás erkélyes.

Amennyiben a 162702291 számú a LIDO HOME által kínált BALATONLELLEI vendégló, étterem, udvar, lakóház, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon.

Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 418 ···
Üzenetet küldök