Bezárás

Zákányszék, Dózsa György utca

Eladó családi ház
Alapterület 164 m²
Telekterület 1 248 m²
Szobák száma 5
  • Térkép
Garai Ottó
06 70 511 ···
LIMIT INGATLANIRODA
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota felújított
Építés éve 1950 előtt
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei földszintes
Fűtés gáz (cirko)
Légkondicionáló nincs
Akadálymentesített igen
Fürdő és WC külön és egyben is
Kilátás panorámás
Tetőtér nem beépíthető
Pince nincs
Parkolás önálló garázs - benne van az árban
Zákányszék Csongrád megyében, Mórahalomtól mindössze 8 km távolságra levő csendes kis mezőgazdasági község. Az itt történő letelepedést a „falusi CSOK-kal” támogatja az állam.
Eladásra kínáljuk egy teljesen leválasztott, földszintes családi ház egyik felét, amelyben így is tágas tereket találunk, mintegy 164 m2-en. A házat körülvevő összközműves telek gondozott, parkosított, örökzöldekkel beültetett.
A házba történő bejutás egy nyitott, kellemes, terméskövekkel díszített 11 m2-es teraszon keresztül történik.
A bejárati ajtón belépve az előtérből, szemben egy tágas, világos nappali fogad bennünket, egy légtérben található a konyhával, amelyet egy boltív választ el a nappalitól.
Külön bejáratúak balra a szobák: gyermekszobák, hálószoba (gardrobbal), barkács vagy hobbiszoba – összesen 4 helyiség áll a rendelkezésünkre a nappalin kívül. A hobbiszoba jelenleg szaunával berendezett kondi helyiség.
A fürdőszoba sarokkádas, ablakkal szellőztethető, tágas, itt is található egy toalett, valamint külön helyiségben is.
Műszaki paraméterek: A fűtést „ Viesmann” kombi gázkazán szolgáltatja, lapradiátoros hőleadókkal.
Az 50 cm-es falak rendkívül jó hőszigetelők. Külsejét „Renovex „ légáteresztő vakolattal burkolták. A ház teljes körű felújítása több mint 10 éve történt meg. Ennek során cserére került a bejárati ajtó, valamint a nyílászárók, ezek műanyagok, mindenütt redőnyözöttek, szúnyoghálósak. A burkolatok laminált padló a szobákban, a konyha és a vizes blokkok kerámiával fedettek. Tetőszerkezete az utcára párhuzamos, nyeregtetős, palafedésű. Építőanyaga: vályogtégla. Belmagassága normál, álmennyezettel kialakított.
A telken megépítésre került egy garázs, mellette tároló.
Az ingatlant esztétikus belső kialakítása, alapterülete folytán nagy családosok kényelmes otthona lehet. Alkalmas akár kétgenerációs együttélésre is, igény esetén a ház másik fele, a főépület 96 m2-es területe és 3 szobája is eladásra kerülhet.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 511 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk