Szántód, Somogy megye

Eladó egyéb vendéglátó egység
Szántód, Somogy megye
Alapterület
700 m²
Közvetítői azonosító: COM 155005300
Azonosító: 29792762
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó egyéb vendéglátó egység

Légkondicionáló
nincs megadva

Leírás

Szántódon, bevásárló központok szomszédságában kínál megvételre egy vendéglátásra, kereskedelmi tevékenységre vagy egyéb vállalkozásra alkalmas két szintes tégla épületet 5300-as számon a LIDO HOME ingatlaniroda. Az 500 m2-es épületben többek között található egy korábban kávézó-sörözőként üzemelő, 60 m2-es rész, vizesblokkal, hozzá tartozó területtel, valamint a földszinten 11 db, 20 m2 nagyságú üzlethelyiség, az emeleten további beépítési lehetőséggel. Az épület szezonális jellegű, fűtés nincs, víz és villany van. Kis ráfordítással alkalmas lehet például étteremnek, cukrászdának, pizzériának, bisztrónak, kávézónak, sörözőnek, borozónak, pecsenyesütőnek, koktélbárnak, drinkbárnak, stb. Többen esetleg apartman házzá történő átalakításban is gondolkodnak. Az egykori kávézó-söröző esetleg külön is eladó 25 millió forintért. A terület mögötti 700 m2-nyi egykori vasrácsos piac is eladó például telephelynek, 22 millió forintért. Így összesen az 1300 m2 terület épülettel, piaccal együtt is megvásárolható 97 millió forintért.

(Ezen az ingatlanon túl csaknem 4.000 egyéb ingatlant is ajánlunk a Balaton Déli partján Kenesétől Keszthelyig. Amennyiben az 5300-ás számú szántódi kereskedelmi terület, vagy a kínálatunkban található egyéb ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon telefonon, vagy küldjön e-mailt arról, hogy pontosan hol, mit is keres?).

Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégánk díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel választja ki az Önnek legmegfelelőbb hitelt!