Bezárás

Zánka, Veszprém megye

Eladó szálloda, hotel, panzió...
Alapterület 100 000 m²
5 500 000 € 1,97 milliárd Ft
  • Térkép
Kajdel Zsuzsanna
06 70 469 ···
LEGJOBB BALATONI AJÁNLATOK!
Üzenetet küldök

Eladó szálloda, hotel, panzió...

Légkondicionáló van
A BALATON ÉSZAKI PARTJÁN, A KÁLI-MEDENCE DÉLI OLDALÁN, TOSZKÁNÁT IDÉZŐ TÁJÁN, EGY EXKLUZIV SZÁLLÁSLEHETŐSÉGGEL RENDELKEZŐ BORKÚRIA, ELADÓ!

A borászat 10 hektáron tevékenykedik, és elsősorban vörösborokat készit. A hivatalos szőlőkataszteri besorolás szerint a „400”-ból 385 ponttal” Magyarország egyik legértékesebb szőlőterülete (maga mögé utasitva hazánk legtöbb nagynevű borvidékét is), 2017-ben pedig megkapta a Magyarország legszebb szőlőbirtoka elismerést is.
A telepitett fajták: Pinot Gris (0.5 ha), Pinot Noir (2.5ha), Cabernet Franc (3ha), Cabernet Sauvignon (1ha), Merlot (1,5ha)
A birtokon készült borok nemzetközi versenyeken mindig dobogós helyen szerepelnek: a Londoni Decanter-, a Nemzetközi Páneurópai – vagy akár a Vinagora Nemzetközi Borversenyeken, és itthon is mindig előkelő helyet kapnak a Nemzeti Borkiválóság vagy Top 100 Magyar Bor rangsorban is.
A Borkúria 10 izlésesen és egyedien berendezett szobával, panorámás kültéri medencével, szauna részleggel, mediterrán konyhával, és a 350 éves borpincével várja a bor- és gasztronomiai élményekre és a minőségre fogékony vendégeket.
A szobák tágasak és kényelmesek, a Kúria felső szintjén helyezkednek el, csodás kilátással minden irányban. Minden szoba akadálymentesitett, lifttel megközelithető. A megfelelő klimáról a nyári melegben légkondicionáló berendezés gondoskodik.
A vendégtérhez panorámaterasz is tartozik, ahol csodálatos naplementében, a csillagos ég alatt költhetik el a vendégek a gyertyafényes vacsorájukat, kóstolhatják a remek, dijnyertes borokat.
A földszinten található a családias hangulatú nappali, hatalmas kandallóval, süppedő fotelekkel, meghitt olvasósarkokkal.
Télen sz óriáskandalló látványa és melege-, nyáron a déli napos terasszal egybenyitott, világos, tágas nappali varázsolja el a pihenni vágyó vendégeket.
A Kúria igény szerint kétszer 750 nm-es alapterületen lévő épitménnyel tovább bővithető. Alatta lévő terület nagysága 1000-1000 nm alapterületű lehet.

KOMOLY ÉRDEKLŐDÉS ESETÉN VÁRJA JELENTKEZÉSÉT AZ ORSZÁG LEGNAGYOBB ÉS LEGELISMERTEBB INGATLANKÖZVETITŐI HÁLÓZATA. SZEMÉLYES TALÁLKOZÓ ESETÉN A TELJES DOKUMENTÁCIÓ RENDELKEZÉSRE ÁLL.

Kapcsolat a hirdetővel

LEGJOBB BALATONI AJÁNLATOK!
Az iroda összes hirdetése
06 70 469 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk