Palotás, Nógrád megye

Eladó hétvégi házas nyaraló
Alapterület 12 m²
Telekterület 604 m²
Szobák száma 1
Ár 1,5 millió Ft
  • Térkép
Tahu Sándorné
06 20 357 ···
Balla Ingatlaniroda
Üzenetet küldök

Eladó hétvégi házas nyaraló

Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 2001-2010 között
Energiatanúsítvány nincs megadva
Fűtés elektromos
Légkondicionáló nincs
Rezsiköltség 2 000 Ft/hó
Akadálymentesített igen
Kilátás panorámás
Tetőtér nem beépíthető
Villany van
Víz van
Gáz nincs
Csatorna nincs
A palotási horgászparadicsom közvetlen közelségében, a Palotási tótól pár száz m-re eladó egy 604nm -es telken 12nm -es kis faház, mely ideális pihenőhely lehet a megfáradt horgásznak.
A mintegy 2000 fő lélekszámú Nógrád megyei Palotás a Cserháttól délre, a környék lapos hátú dombvidékén fekszik a Zagyva vízgyűjtő területén. Budapest főváros közigazgatási határától és a megyeszékhely Salgótarjántól egyaránt 50, Pásztótól, Hatvantól és Aszódtól 20–20 km-re van.
A település megközelíthető közúton az M3-as autópályán, amiről Hatvannál kell letérni a 21. számú útra, arról pedig Jobbágyinál a Palotáson áthaladó útra.
A község nevét az Árpád-korban itt letelepült királyi ajtónállókról és testőrökről, a palotás vitézekről kapta. Palotás határában a Bujáki-patak vizét völgyzáró gáttal elrekesztették, és így mintegy 1500 m x 500m, 75 hektár kiterjedésű víztározót alakítottak ki. Ezzel a falu kiváló célpont lett a horgászok és a természetkedvelő turisták számára.
A szakszerűen, rendszeres betelepítéssel kezelt tó gazdag és változatos halállománya méltán érdemelte ki a rutinos sport- és amatőr horgászok elismerését.
Palotás rendelkezik mindazon infrastruktúrával, mely szükséges a falusi hétvégi komfort érzethez, és jóllehet a meglévő kisház inkább horgásztanya rendeltetésű, ámde némi befektetéssel bátran lehet ide tervezni rezidens életformát is. A faluban kellő számú élelmiszer, műszaki üzlet, kávézó, gyógyszertár stb. biztosítja a napi szükségleteket, a közvetlen közelben lévő Santos Étterem és Panzió pedig jó bázisa lehet családi étkezéseknek, esetleg nagyobb rendezvény esetén a vendégek elszállásolásának.
Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem hívjon bizalommal.

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Tahu Sándorné
A referens összes hirdetése
06 20 357 ···
Balla Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?