Dorog, Munkás utca

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Alapterület 69 m²
Ár 14,9 millió Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 30 747 ···
Üzenetet küldök

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség

Ingatlan állapota felújított
Emelet földszint
Légkondicionáló van
INGATLAN HELYSZÍNE:
Dorog közepesen forgalmas útján a Munkás utcában helyezkedik el. Fekvése szempontjából 3-5 perces sétatávolságra van a sportcsarnok, orvosi rendelők, uszoda iskola, óvoda, lakótelepek és a forgalmas és üzletekkel telített Mária utca is.

AZ ÜZLETHELYISÉG JELLEMZŐI:
A 69 nm-es üzlethelyiség egy üzletsoron található, egyszintes, utcai bejárattal. Az üzlet egy nagyobb eladótérből, egy hátsó kisebb térből és egy mosdó helyiségből áll. Az ingatlan 1 éve került felújításra, (pl.: új burkolat, szaniterek, homlokzat és tető). Kitűnő állapotú, modern, fiatalos. Világos a négy nagy ablakfelületnek. Közvetlenül a tulajdonostól eladó. Befektetésnek kitűnő.
Jelenleg szépségszalonként működik. Igény esetén külön megbeszélés alapján bútorozva is eladó (a beépített bútorra vonatkozik). A bútorok Egger típusú bútorlappal egyedileg készültek az üzletbe, de külön meghirdetésre kerülnek más felületen is.

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
Az üzlethelyiség fűtését 2 db gázkonvektor adja. Légkondicionáló készülék, riasztórendszer került beépítésre. (Kamerához a térfigyelők be vannak építve, de nincs beüzemelve, nem került használatra).

PARKOLÁS:
A parkolás az üzlet előtt kialakított közterületi parkolóban megoldható.

Az ingatlan per és tehermentes!

Kérem, csak komoly és igényes érdeklődők keressenek!

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Hívja a hirdetőt!
06 30 747 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?