Bezárás

Kéthely, Somogy megye

Eladó családi ház
Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára.
Lehet, hogy már nem aktuális.
Alapterület 167 m²
Telekterület 1 094 m²
Szobák száma 4
159 900 € 55,37 millió Ft
  • Térkép
Nagy Zsuzsanna
06 30 377 ···
Indra Ingatlan
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota felújított
Építés éve 1981-2000 között
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei földszintes
Fűtés gáz (cirko), egyéb
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Pince nincs megadva
Parkolás önálló garázs - benne van az árban
Ehelyezkedés: A Balaton délnyugati részén, Keszthelytől kb. 16 km-re délkeletre, távol a turizmustól egy csendes mellékutcában. A faluban szupermarket, orvosok, gyógyszertár, számos étterem, óvoda, iskola és egy templom található. Az M7-es autópálya és a Sármelléki repülőtér csak néhány kilométer autó út.
Felújított ház, 2 garázzsal, nagy udvarral és jól felszerelt kerttel, vízgyűjtővel
Az ingatlan leírása:
Egy tipikus magyar ház, amelyet 1998-ban teljesen felújítottak, és egy új épületszárnyal bővítettek a kert irányában. A tetőszerkezetet teljesen felújították, a tető új cserepeket kapott, a csatornákat és a titán-cinkből készült esöcsatornákat rögzítették, és a vízelvezetéshez csatlakoztatták. Az épület körül a terasz, a műút és az udvar burkolt, a felszíni víz elvezetésre került. A külső falazatot teljesen szigetelték nedvesség ellen, újra vakolták és vízlepergető szilikát festékkel festették.A fehér műanyag ablakok, kettős üvegezéssel és redőnyökkel felszereltek, új ablakpárkányok kerültek a régiek helyére. A belső falakat vakolták ,simították és fehérre festették. A fából készült gerendás mennyezet látható, gyalult torok gerendákból és profilozott fából áll. A padló egy öntött betonlemezből áll, melyet a nedvesség ellen szigeteltek, a hő és a hangszigetelés a beton esztrich alatt van. A padlót a járófelületeken és a nedves helyiségekben csempézték, a hálószobákban parketta van.
Az elektromos és vízhálózatot teljesen felújították. A fürdőszobákban a falak csempézettek a padlótól a mennyezetig, a konyhában is a munkalap és a faliszekrények között.
Az ingatlan részben bútorozottan eladó. A lakberendezéssel és a felszereléssel kapcsolatos részleteket az eladókkal lehet megvitatni.
A konyha minden szükséges elektromos berendezéssel felszerelt.
A kertben van egy vízgyűjtő medence, amely egy keringtető szivattyúval rendelkező vizililiom-tó, de a kertben locsolásra is használható.
A melléképületek: egy nagyobb faház, amely garázsként és műhelyként szolgál, és egy kisebb fészer, amelyet kerti szerszámok tárolóhelyiségeként használnak.
Az ingatlan teljesen bekerített, kb. 1,40 m magasságban.
A tetőtér, amelyhez a melléképületböl egy külső lépcső vezet, teljes terjedelmében tárolóhelyként használható.

Kapcsolat a hirdetővel

Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára.
Lehet, hogy már nem aktuális.
06 30 377 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?