Somogybükkösd, Somogy megye

Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 6 886 m²
Ár 2,75 millió Ft
  • Térkép
Kárpáti Csaba
06 30 959 ···
Csaszi ingatlan és hiteliroda
Üzenetet küldök

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség nincs megadva
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany nincs megadva
Víz nincs megadva
Gáz nincs megadva
Csatorna nincs megadva
Somogybükkösdön az egykori Perczel-kúria díszkertjének közvetlen szomszédságában, festői környezetben eladó egy mindösszesen 6886 m2. területű belterületi telek. Az ingatlan 3 külön helyrajzi szám alatt jegyzett és közvetlenül a község Fő utcája mellett található. Az ingatlanhoz tartozik egy körbekerített fenyőfákkal beültetett terület is.
A zalai megyehatár közelében található Somogybükkösd a porrogi körjegyzőséghez tartozik. Helyzetét meghatározza Csurgó és Nagykanizsa közelsége, mindkét városba autóbusszal lehet eljutni, Csurgó felé a beszédes nevű Hétszergörbe út vezet.
A felújított Perczel kastély 1,8 hektáros fenyőritkaságokkal teli parkja 1985 óta természetvédelmi terület, a belterületi körpanorámás díszkert. A kert fekvése és az ott található fenyőfajok teszik értékessé Somogybükkösd e kis, örökzöldekkel és lombos fafajokkal telepített területét.
A parkban nemcsak fenyőritkaságok, örökzöld bambuszok és gesztenyefa-matuzsálemek találhatók, értékes fafajai: atlanti cédrus, kolorádófenyő, kaukázusi jegenyefenyő, tiszafa, madárberkenye.Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Kárpáti Csaba
A referens összes hirdetése
06 30 959 ···
Csaszi ingatlan és hiteliroda Az iroda összes hirdetése
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?