Kistarcsa, Pozsonyi utca

Eladó családi ház
Alapterület 190 m²
Telekterület 1 301 m²
Szobák száma 6
Ár 42,2 millió Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 1 414 ···
Raiffeisen Bank ügyfelei által eladásra kínált ingatlanok
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota nincs megadva
Komfort nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 2
Fűtés nincs megadva
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Tetőtér beépített
Pince van
Parkolás udvari beálló - benne van az árban
Az ingatlan a bank tulajdona. Megtekintéséhez, vagy bővebb információért kérjük, hívjon minket a fenti telefonos elérhetőségen hétköznap 8 és 16 óra között, vagy írjon nekünk. A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
Kistarcsa a főváros ÉK-i agglomerációjában található, a település szinte összeépült a fővárossal, BKV járattal is elérhető. Tömegközlekedést az autóbusz és a HÉV jelenti, mely közvetlen, gyors összeköttetés Bp. Örs Vezér terére (metrókapcsolat). A meghirdetett lakóingatlan Kistarcsa központjától kb. 900 m-re, délre, kertvárosi környezetben, un. Fenyvesliget városrészben helyezkedik el. Infrastrukturális ellátottsága megfelelő, az alapellátást biztosító intézmények és szolgáltatók a közelben megtalálhatóak. A városrész kedvelt, megítélése jó.
Az értékelt ingatlan földszintje 1970-es években épülhetett hagyományos technológiával, falazott szerkezettel, pince + földszint + magastetős szintkialakítással. 2005-ben új lakással kívánta bővíteni a családi házát az akkori tulajdonos. Beépítésre került a tetőtér, a feljutást új lépcsőházzal oldották meg. A lépcsőház és a tetőtéri lakás műszaki állapota és igényszintje közepes-jó, újabb burkolatok, radiátor fűtőtestek találhatóak a lakásban. A konyhabútor visszabontott, a szerelvények hiányoznak. A terasz korlátja nem készült el. Az épülethez szervesen kapcsolódó melléképületek alapterülete nem lett figyelembe véve, azok gyenge állapota miatt. A kétlakásos/ kétgenerációs lakóház fűtése és melegvíz ellátása elkülönül. A gázóra feltételezhetően leszerelésre került.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 150-199 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Raiffeisen Bank ügyfelei által eladásra kínált ingatlanok
A referens összes hirdetése
06 1 414 ···
Raiffeisen Bank ügyfelei által eladásra kínált ingatlanok Az iroda összes hirdetése
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?