Bezárás

Nagykanizsa, Zala megye

Eladó telek ipari hasznosításra
Telekterület 19 215 m²
Ár 76,8 millió Ft
  • Térkép
Pelikán András
06 20 520 ···
GlobalHouse Ingatlaniroda
Üzenetet küldök

Eladó telek ipari hasznosításra

A terület Nagykanizsa észak-nyugati részén helyezkedik el, az M7-es autópálya nyugati lehajtójától 1,5 km-re. Könnyen megközelíthető a belváros érintése nélkül is, mégis pár percre van a központtól, és a város egyéb fontos pontjaitól.

A 19.215 m2-es terület „Gip-e-3-sz” besorolásba tartozik. A telephely utcafronti szélessége 90 méter. A víz és a villany már bekötésre került, a kerítés és a kapuk is részben már elkészültek. A telephely nyugati oldalát egy vasúti iparvágány határolja. A terület 50%-a beépíthető, akár pályázati forrás(ok) igénybevételére is van lehetőség.
A terület elhelyezkedése kiválóan alkalmas akár egy 100 megállóhelyes kamionparkoló kialakítására (az autópálya, a szomszédos országok közelsége, nem kell behajtási engedély stb… ) Az M7-es autópálya könnyen, és nagyjából 3 perc (1,5 km) alatt megközelíthető, ennek ellenére mégis a város külterületén található, ezáltal biztosítva a zavartalan közlekedést.
A szomszédos országok közti határok közelsége miatt hatékony telephely lehet akár vám ügyintézési tevékenység végzésére is!

További hasznosítási lehetőségek: kertészet, kereskedelmi raktár, áruház, logisztikai központ stb...

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 520 ···
Üzenetet küldök