Bezárás

22. kerület, Nagytétény – Óhegy

Eladó családi ház
Alapterület 128 m²
Telekterület 920 m²
Szobák száma 5
147 820 € 52,49 millió Ft
  • Térkép
Havassy Jennifer
06 30 627 ···

Eladó családi ház

Ingatlan állapota nincs megadva
Építés éve 2019
Komfort komfort nélküli
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 2
Fűtés elektromos
Akadálymentesített nem
Fürdő és WC nincs megadva
Kilátás panorámás
Tetőtér beépített
Pince nincs megadva
Parkolás udvari beálló - benne van az árban
TÖBBGENERÁCIÓS CSALÁDI HÁZ NAGYTÉTÉNY ÓHEGYEN!

Kamaraerdőtől pár percre a XXII. kerületben 2 szintes 128 (53+75) nm-es külön bejáratú,5 szobás családi ház 52.5 M Ft-ért eladó.

A részben újépítésű ,déli fekvésű ingatlan Nagytétény Óhegy felső részén,nyugodt és kertvárosias környezetben helyezkedik el, egy közvilágítással rendelkező forgalomtól mentes zsákutcában, melynek megközelítése két irányból is lehetséges.

FÖLDSZINT-en ahogy a lakásba lépünk,egy 18.6 nm-es nappali fogad bennünket, illetve a bejárattól nem messze egy 8.5 nm-es konyha áll a rendelkezésünkre, ahonnan remek rálátás nyílik az egész kertre.
Majd közvetlen mellette egy tárolóhelység és egy fürdő lett kialakítva, illetve a nappali másik oldalán 19 nm-es szobát találunk.

TETŐTÉR mely a 2019-es évben épült,teljesen szeparált és külön bejárattal rendelkezik, így több generáció együttélésére is kiváló lehetőség lehet.
A felső szintre a tervek szerint, 2 szoba+ 1 nappali + amerikai konyha lett tervezve, tehát adva van a lehetőség bármiféle változtatásra, ízlés szerint,tehát ez által még tetszőlegesen kialakítható, befejezendő.
A tetőtérből, még nagyobb rálátás nyílik a 960 nm-es (25x38)-as gyümölcsfákkal, dísznövényekkel beültetett kertre, amihez még hozzájárul a csodás panoráma,ami még hangulatosabb benyomást kelt.
Továbbá a kertben található egy 3x2,5 m-es (esővíztároló).

A ház közvetlen szomszédságában egy 13x5.5 m-es kocsibeálló épült, amit akár terasz gyanánt is funkcionálhat, mivel kocsibeállási lehetőség a ház túloldalán is megoldható, illetve innen is közvetlen átjárással juthatunk az ingatlanba.

Besorolása: művelési ág alól kivett terület.
Rendezett tulajdonosi viszonyok:1 tulajdonos.
llany, víz a házban, gáz az utcában a ház előtt.

A ház alsó szintje a 1980-as években épült, a tetőtér pedig 2019-ben.
Ennek kapcsán mindenhol műanyag nyílászárok és teljesen új vezetékek lettek kivitelezve.
10 cm-es dryvit, illetve cellúlózszigetelés(papírszigetelés) befúvatós eljárás.


Praktikus tervezésének köszönhetően több lehetőséget is tartogat magában az ingatlan, akár több generáció együttélésére, illetve vállalkozás gyanánt is remek megoldás lehet.

Infrastrukturálisan kiváló, a pár percre található 70-es útról akár tömegközlekedéssel , 1 buszjárattal a Kelenföldi pu. (4-es metró) könnyedén elérhető, továbbá a városból kivezető autópályák (M0,M1,M7) gyorsan elérhetőek.

Bevásárlási lehetőség a közelben, akár a pár percre lévő Campona, Savoya Park, Alle és a budaörsi bevásárlási központok.

Amennyiben távol a város zajától, de mégis a hegyvidéki környezetet részesíti előnyben,íme a kiváló alkalom.

Lássa meg benne a lehetőséget, és további információkkal kapcsolatban,állok rendelkezésére bármikor!

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 627 ···
Üzenetet küldök