Bezárás

Zalaegerszeg, Jánkahegy

Eladó külterületi telek
Telekterület 3 654 m²
Ár 3,6 millió Ft
  • Térkép
Pelikán András
06 20 520 ···
GlobalHouse Ingatlaniroda
Üzenetet küldök

Eladó külterületi telek

Beépíthetőség 3 %
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany van
Víz van
Gáz telken belül
Csatorna telken belül
Zalaegerszegen a Jánkahegy egyik legszebb részén művelési ágból kivett, lakóház építésére is alkalmas, csodálatos körpanorámával rendelkező, összközműves telek eladó.

A jelenlegi állapot: egy gazdasági épület lakóépületté átalakítása kezdődött meg, aminek elkészülte után egy 60 m2 alapterületű, akár 3 szintes lakóház valósulhat meg.
Az alsó szinten egy garázs és tároló helyiségek találhatók. Az első szinten konyha, étkező, szobák, fürdőszoba alakítható ki igény szerint. A tetőtér beépítésére is lehetőség van, ahol pl. lakószobák alakíthatók ki.

A víz és villany be van kötve a meglévő épületbe, a gáz és a szennyvízcsatorna a telken belül található. A telek fekvése nagyon kedvező, hiszen szinte reggeltől estig napos, köszönhető a K - NY fekvésének. Az épület előtt és mögött is örök panorámás kilátás tárul elénk. Északi és keleti irányban a város terül el, délről és nyugatról a környező dombok, a Bazitai TV torony látványában gyönyörködhetünk.

A 3654 m2-es telek nagy részén pázsit és gyümölcsfák találhatók, de lehetőség van további növények, vagy akár szőlő telepítésére, konyhakert kialakítására is. Az ingatlan aszfaltos úton könnyen megközelíthető.

Amennyiben megtekintené az ingatlant, keressen bizalommal, győződjön meg személyesen is a táj szépségéről, leendő otthona vagy hétvégi háza kialakításának lehetőségeiről. Rendelkezésre áll egy építési tervrajz is, amiből jól láthatók a további építési lehetőségek.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 2000 m2 feletti eladó telkek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 520 ···
Üzenetet küldök