Dorog, Komárom-Esztergom megye

Eladó különleges terület
Dorog, Komárom-Esztergom megye
Telekterület
20000 m²
Közvetítői azonosító: COM VBT027221
Azonosító: 29477924
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó különleges terület

Kilátás
panorámás
Villany
telken belül
Víz
utcában
Gáz
utcában
Csatorna
nincs

Leírás

Dorogon 2 hektár sokrétűen használható,beépíthető különleges terület .
Eladó Budapesttől 35 km-re Dorog város D-i részén, a 10-es számú főútvonal mellett található a „Különleges terület.” Ilyen Településszerkezeti meghatározás, beépítésre szánt terület. A terület nagysága: 20.007 m2

A területtől É-ra, 8 km-re folyik a Duna. 10 km-re található a régi királyi székhely, Esztergom városa, Európa egyik legnagyobb Bazilikájával és a Mária-Valéria híddal, amely Magyarországot Szlovákiával köti össze. Esztergomnál kezdődik az úgynevezett Dunakanyar, ahol a Duna meredeken D-re fordul.

A Duna által lezárt terület a Pilisi hegység, mely többek között a budapestiek egyik kedvelt kirándulóhelye.

A „különleges területről” páratlan panoráma nyílik a Pilis hegységre, az Esztergomi Bazilikára és Szlovákia Sturovo (Párkány) városára.

Körülbelül 30 km-re könnyen elérhető az E60, E75, M1 (Magyarországon) autópálya, így Bécs, Linz, Graz. Az M0-ás Budapest körüli körgyűrű segítségével az M7, M5, M3 (Ukrajna, Szerbia, Horvátország, Szlovénia, Ausztria) autópályák is könnyen elérhetők.

Dorog városának nincs több szabad területe. Ez a terület az utolsó. A „különleges terület” északon és délen hosszabb szakaszon 1. rendű közlekedési területhez, úthoz csatlakozik. Így két irányból feltárható.

A „Különleges területen” belül a „Pihenőpark” sajátos használat szerinti beépíthető terület, teljesen új Dorogon. Ez a besorolás olyan lehetőségeket ad, amelyek eddig egy területen együtt nem voltak lehetségesek, ezek például:

Rehabilitációs létesítmény, sport-, vendéglátó-, szállás- (szálloda) létesítmények, oktatási-, kiállítási létesítmények, állattartás, állatkert, a terület kiszolgáláshoz szükséges szociális iroda, raktár épület, gazdasági tevékenység célú épület, továbbá a tulajdonosoknak, a használóknak, a személyzetnek lakások. A felsoroltakba számtalan más lehetőség is beletartozik.

Az építési előírások kedvezőek: 20 % épülettel beépíthető, 5000 m2-ként darabolható, 50 % zöldterület, az építési magasság: 7,5 m.
Nem kötelező közcsatornára rákötni, saját biológiai kis tisztítómű is építhető (ez jó, mert a területet öntözni kell majd és nincs kitéve a csatorna társaságnak).
Az alábbi dokumentációk állnak rendelkezésre az ingatlannal kapcsolatosan:
-Geodéziai felmérés
-helyszínrajz
-Átminősítés
Településszerkezeti terv, Szabályozási terv, Helyi Építési Szabályzat

Befektetne? Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget!
Kérdése van? Hívjon bizalommal!!
Lépj kapcsolatba a hirdetővel