Bezárás

Dévaványa, Békés megye

Eladó szálloda, hotel, panzió...
Alapterület 173 m²
Ár 13,5 millió Ft
  • Térkép
Tóth János
06 20 922 ···
Fair Play Plusz Ingatlanközvetítő és Hiteliroda
Üzenetet küldök

Eladó szálloda, hotel, panzió...


Vállalkozóknak, magánszemélyeknek egyaránt ajánljuk alábbi hirdetésünket:
Békés megyei kisvárosban, Dévaványán, vidéki, nyugodt környezetben, 1081 m2-es telken megvételre kínálunk egy bruttó 173 m2-es alapterületű, vegyes falazatú, jelenleg is működő 16 fős szálláshelyet, melynek egy teljesen felújított, bővített ( MŰSZAKI LEÍRÁS az irodában bármikor megtekinthető ) parasztház ad otthont( buszmegálló, vasútállomás, élelmiszerbolt a közelben ), mely a Körös-Maros Nemzeti Park közelében található.
A háztól 10 percnyi séta a város termálvizes strand- és gyógyfürdője, mely a nyári szezonban várja kedves vendégeit (gyógyterápia, szolárium, szauna, gyógymasszázs ).
Szobák száma: földszint 3 + 1 fél.
padlásszoba: 3.
Az utcáról belépve gondozott udvarra lépünk ( gémeskút, évelő növények, külön tűzrakóhely ).
A helyiségek burkolata: laminált – ill. hajópadló, mozaik – ill. járólap, tégla. A nyílászárók fa tokozásúak.
Az utcafrontra néző szoba a fogadóhelyiség, melyben egy gyönyörű, kiváló állapotban lévő, jelenleg is működő kemence kapott helyet, mely nemcsak barátságossá varázsolja a szobát, hanem biztosítja a meleget a hideg időszakokban. Az ablakok az utcára illetve a fedett tornácra nyílnak.
A teljesen felszerelt konyhában ( hűtő, mikrohullámú sütő, beépített konyhaszekrény, stb) kiválóan alkalmas akár egy tál meleg étel elkészítésére is. Innen falépcsőn egy kicsi padlásszobába ( 3 férőhely ) juthatunk, ékessége egy rusztikus szövőszék, egy rokka.
A házban összesen 3 külön WC és 3 fürdőszoba van zuhanyzóval, illetve egy egyszemélyes helyiség( alkalmas kísérőszemélynek, buszsofőrnek ) . Innen léphetünk a blokktéglával bővített, új részbe, abba a szobába( parasztbútorokkal berendezett), ahol két személy kényelmesen megszállhat. Innen szintén egy padlásszobába is vezet lépcső, ahol 5 személy fér el. A közlekedőből nyílik még egy kandallóval fűtött, kétszemélyes szoba, valamint falépcső vezet egy 6 személy befogadására alkalmas, hangulatos padlástérbe.
Az épület végében kívülről nyílik egy takaros, nyári konyha valamint egy tároló.
A ház ékessége a fedett pajta rakott kályhával, kemencével, mely nagyon tágas, így a vendégek akkor is szabad levegőn tudnak lenni, ha zordra fordul az idő.
A meleg víz ellátását villanybojler szolgáltatja, gáz az utcában van.
A kisváros földrajzi elhelyezkedése kiváló. Számos túraútvonal ( pl. KÉK ) vezet keresztül.
Dévaványa legjelentősebb természeti értéke a város határában elterülő ősgyep, mely a Körös- Maros Nemzeti Park területén helyezkedik el, és számos növény- ill. állatfajnak ad otthont ( pl. túzok ).
Horgászati és vadászati lehetőségek: 2 horgásztó 2 km-en belül, vadászat Dévaványa határában , élővízi horgászati lehetőség 12-20 km-en belül : Hármas-Körös, Hortobágy- Berettyó, Sebes-Körös, Kettős-Körös, Berettyó.
A település sok termálvizéről híres fürdővároshoz van közel ( Gyomaendrőd, Békéscsaba, Gyula).

Kapcsolat a hirdetővel

Fair Play Plusz Ingatlanközvetítő és Hiteliroda
Az iroda összes hirdetése
06 20 922 ···
Üzenetet küldök