Bezárás

Szentbékkálla, Veszprém megye

Eladó családi ház
Alapterület 293 m²
Telekterület 450 m²
Szobák száma 10
Ár 110 millió Ft
  • Térkép
Nagy Zsuzsanna
06 30 377 ···
Indra Ingatlan
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 1950 előtt
Komfort luxus
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 3
Fűtés gáz (cirko), megújuló energia
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Tetőtér beépített
Pince van
Parkolás udvari beálló
A Káli-medence egyik legszebb és legkedveltebb településén, Szentbékkállán eladó egy nagyobb család, vagy több generáció részére is alkalmas családi ház.

Az 1889-ben épült épület 1996-ban teljes felújításon esett át, a mai kor igényeinek megfelelően korszerűsítették, így mára összközműves az ingatlan. Megújult a fűtési rendszer is, így az ingatlan alkalmas akár állandó lakhelyként, akár nyaralóként való használatra. Fűtése: kondenzációs kazán (Viessmann) napkollektorokkal kiegészítve. Villany: 230-400 V.

A két szinten 6 db külön bejárattal rendelkező szoba található, melyek mindegyikéhez saját fürdőszoba tartozik. Hatalmas közösségi terek kialakítására van lehetőség! A házban jelenleg szállás- és vendéglátóhely szolgáltatás üzemel.

AZ INGATLAN MEGTEKINTÉSE – TEKINTETTEL A NAGY SZÁMÚ és folyamatos VENDÉGFORGALOMRA – KIZÁRÓLAG ELŐRE EGYEZTETETT IDŐPONTBAN LEHETSÉGES!

Az ingatlan irányára: 110 MFt.

Amennyiben hirdetésünk felkeltette az érdeklődését, további információra van szüksége, vagy személyesen is meg szeretné tekinteni ezt a kiváló helyen fekvő ingatlant, úgy hívja az INDRA Ingatlaniroda számát!

FOLYAMATOSAN KERESÜNK PANORÁMÁS, VÍZKÖZELI, ÚJ ÉPÍTÉSŰ, EGYEDI TERVEZÉSŰ, VAGY PATINÁS INGATLANOKAT A BALATON ÉSZAKI PARTJÁN, A BALATON-FELVIDÉKEN ÉS A KÁLI MEDENCÉBEN.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 377 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?