Bezárás

Szentbékkálla, Veszprém megye

Eladó szálloda, hotel, panzió...
Alapterület 293 m²
Ár 110 millió Ft
  • Térkép
Nagy Zsuzsanna
06 30 377 ···
Indra Ingatlan
Üzenetet küldök

Eladó szálloda, hotel, panzió...

A Káli-medence egyik legszebb és legkedveltebb településén, Szentbékkállán eladó egy vendéglátás- és szálláshely, egészség- és jógaközpont, művészeti alkotóház stb. működtetésére alkalmas, a falu központjában elhelyezkedő, a falu képéhez szervesen hozzátartozó udvarház.

Az ingatlan jelenleg is telt házzal üzemelő panzióként és étteremként működik májustól szeptember végéig, visszajáró, hűséges vendégkörrel rendelkezik.

Az 1889-ben épült épület 1996-ban teljes felújításon esett át, a mai kor igényeinek megfelelően korszerűsítették, így mára összközműves az ingatlan. Megújult a fűtési rendszer is, így az ingatlan alkalmas a vendégek egész évben való fogadására. Fűtése: kondenzációs kazán (Viessmann) napkollektorokkal kiegészítve. Villany: 230-400 V.

A két szinten 6 db külön bejárattal rendelkező vendégszoba található, melyek mindegyikéhez saját fürdőszoba tartozik. 18-20 vendég kényelmes fogadására alkalmas a panzió.

Az éttermi rész 40 főt, a kerti fedett kiülő pedig további 30-40 fő étkezését tudja egy időben ellátni. A konyha jól felszerelt, előkészítő helyiségekkel, személyzeti résszel rendelkezik.
A ház alatti kb. 30 nm nagyságú pincében a kazánt, illetve egyéb tárolnivaló kiegészítőket tartanak.

AZ INGATLAN MEGTEKINTÉSE – TEKINTETTEL A NAGY SZÁMÚ és folyamatos VENDÉGFORGALOMRA – KIZÁRÓLAG ELŐRE EGYEZTETETT IDŐPONTBAN LEHETSÉGES!

A panzió irányára: 110 MFt.

Amennyiben hirdetésünk felkeltette az érdeklődését, további információra van szüksége, vagy személyesen is meg szeretné tekinteni ezt a kiváló helyen fekvő, folyamatosan pénzt termelő ingatlant, úgy hívja az INDRA Ingatlaniroda számát!

FOLYAMATOSAN KERESÜNK PANORÁMÁS, VÍZKÖZELI, ÚJ ÉPÍTÉSŰ, EGYEDI TERVEZÉSŰ, VAGY PATINÁS INGATLANOKAT A BALATON ÉSZAKI PARTJÁN, A BALATON-FELVIDÉKEN ÉS A KÁLI MEDENCÉBEN.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 377 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?