Bezárás

Új lakás vásárlásán gondolkodsz?

Az otthonod már épül!

Add meg nekünk az email címed, és mi értesítünk az új lakóparkokról, és hasznos tanácsokkal látunk el a témában.

Bezárás

11. kerület, Budai Walzer I. ütem

Új építésű lakás lakóparkban
Új építésű Beruházótól
Alapterület 41 m²
Szobák száma 1 + 1 fél
  • Térkép
Molnár Emese
06 1 203 ···
Molnár Emese

Új építésű lakás lakóparkban

Lakópark neve Budai Walzer I. ütem
Ingatlan állapota új építésű
Építés éve 2019
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Emelet 2
Épület szintjei 7
Lift van
Belmagasság nincs megadva
Fűtés házközponti egyedi méréssel
Légkondicionáló van
Akadálymentesített igen
Fürdő és WC egy helyiségben
Tájolás délkelet
Kilátás kertre néző
Erkély 8.08 m²
Kertkapcsolatos nem
Tetőtér nem tetőtéri
Parkolás teremgarázs hely - megvásárolható
Parkolóhely ára 4.2 M Ft

Budai Walzer I. ütem részletei

Budai Walzer I. ütem
Átadás: 2021. szept.
Lakások száma: 291 db
Szobák száma: 1-4 db
Ár: 34-89 millió Ft
Alapterület: 29-91 m²
Megnézem a lakópark honlapját
A pénzügyi teljesítés ütemezésének függvényében egyedi árért keresse kollégáinkat!

Egy biztonságos, nyugodt környékről és egy minden igényt kielégítő, minőségi kivitelezésű kis lakásról álmodik, melynek a fenntartási költségei is rendkívül kedvezőek? Szeretne közel lenni mindenhez, hogy az elintéznivalók, napi teendők mellett maradjon elég ideje mindarra, ami valóban boldoggá teszi? Szeretne egy összetartó közösség tagja lenni, esetleg új barátokra szert tenni? A Budai Walzerben mindezt megtalálja!

Az élet nyugodt élvezete
Válassza ki az Ön számára legideálisabb emeletet, tájolást és elrendezést, és képzeljen el egy új életet a Budai Walzerben, egy olyan életet, melyben minden az Ön kényelméről és nyugalmáról szól.

Ahol bármikor tehet egy hosszabb-rövidebb sétát az épületeket körülölelő, hangulatos parkban.
Ahol a szomszédjai nem mennek el köszönés nélkül Ön mellett.
Ahol nap mint nap gyönyörködhet a szeme előtt felcseperedő gyerekekben.
Ahol bármit beszerezhet a lakóparkhoz közeli üzletekben vagy bevásárlóközpontokban.
Ahol a szórakozás mindennapos. A 11. kerület és a szomszédos városrészek kulturális intézményei (Tüske Csarnok, MÜPA, Nemzeti Színház, Bálna) a kikapcsolódás fellegvárai.
Ahonnan a szélrózsa bármely irányába elindulhat autóval, kerékpárral vagy gyalog. Közel a busz, a villamos, a 4-es metró, a sztrádák (M0, M1, M7), a Kelenföldi vasútállomás és buszpályaudvar.

Éljen harmóniában önmagával és a természettel!
A főváros legvonzóbb kerületében épülő Budai Walzer Lakóparkban a bevásárlási lehetőségek, a kulturális és sportközpontok, a szórakozási lehetőségek, valamint a közlekedési és egészségügyi infrastruktúra rohamos fejlődése következtében egy élményekkel teli, ugyanakkor nyugodt életre rendezkedhet be.

További részletekért látogasson el a honlapra vagy hívja értékesítőinket.

Budai Walzer. Mestermű, melyet a természet komponált tökéletesre.

►Az épület

A 11. kerület Duna-parthoz közeli, csaknem 9 hektáros, varázslatos része hamarosan új életre kel, de nem a megszokott módon! A Budai Walzer egy olyan koncepció jegyében épül, mely teret enged az alkotó fantáziának, sokoldalú, élhető, szerethető, inspiratív közeget teremt az ott lakók számára. Mindezt úgy, hogy számos ponton összefonódik a természettel, és az épített környezet dominanciája helyett harmóniára törekszik.

Találd meg a számodra ideális lakást az első ütemben épülő házak, 28-91 nm közötti kínálatából, de ha adhatunk egy tippet mindjárt a legelején, nyugodtan tervezz hosszú távra! A legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelő, változatos elrendezésű és tájolású, kertkapcsolatos, erkélyes vagy tetőteraszos lakásokban megleled azt a harmóniát, amelyről a városban nem is álmodtál!

Hatalmas parkok, közösségi terek, játszóterek, forgalomtól elzárt sétautak övezik az épületeket, így házon kívül is biztosított a feltöltődés és a nyugalom. Az itt lakók kényelmét tovább fokozza a terveink között szereplő, kisebb üzlethelyiségeket és boltokat felsorakoztató szolgáltató központ kialakítása.

►A környék

Légy részese egy minden eddiginél élhetőbb városrész születésének! Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a lakók nyugalma és zavartalan pihenése a gépjárműforgalom kizárásával (mélygarázsok, sétautak, parkok) biztosított legyen. A környék azonban olyan nagyszabású fejlesztéseken megy keresztül, melyek lehetővé teszik, hogy a lakóparkot elhagyva könnyen bekapcsolódj a város vérkeringésébe. A tömegközlekedés és az úthálózat átalakítása, valamint a tervek szerint 2033-ra felépülő, Újbudát Csepellel összekötő híd új perspektívákat nyit az itt élők számára. A kerület jó nevű oktatási intézményei, általános, közép- és szakiskolái tárt karokkal várják a fiatalokat.
Az Újbuda Center és a Savoya Park közelsége a bevásárlási lehetőségek tárházát kínálja, de még ezt a pár száz métert sem kell megtennie annak, aki gyalogosan indul bevásárolni, hisz a közeli élelmiszerüzletben vagy a lakópark kis boltjaiban is beszerezhet mindent és még az ínyencségekről sem kell lemondania.

A Duna közelsége és a környékbeli sportlétesítmények azok számára kedveznek, akik sportos életmódra rendezkednek be a Budai Walzerben. A hasonló értékeket valló, életmódot folytató lakók pedig előbb-utóbb egymásra találnak, ezért is törekszünk az első pillanattól kezdve egy olyan élettér kialakítására, ahol az emberi kapcsolatok felértékelődnek, ahol egy összetartó közösségre, barátokra találsz.

►Előnyök

Több mint 20 éves ingatlanfejlesztői tapasztalat.

Átlag feletti életminőség.

Megnyugtató, zöld környezet.

Exkluzív lakások.


A Budai Walzer Lakópark környékének tömegközlekedése, úthálózata számos fejlesztésen megy keresztül. A lakópark busszal, villamossal, gépjárművel egyaránt könnyen megközelíthető, a munkába járást a 4-es metró is megkönnyíti. Aki hosszabb útra indul, annak a Kelenföldi pályaudvar és autóbuszállomás, az Egérút és az M0-ás egyaránt jó választás.

Számos, jó nevű oktatási intézmény várja a cseperedő gyerekeket, az óvodától kezdve ‒ az alapítványi iskolákon át ‒ az egyetemekig.

A kerületben rengeteg a sportolási, szórakozási és bevásárlási lehetőség, közel a híd, a metró, ezáltal a belváros.

Cégcsoportunk a lakások igény szerinti kialakításán és határidőre történő átadásán túl belsőépítészeti, lakberendezési segítséget is nyújt, ezáltal a beköltözők álmai még könnyebben megvalósulhatnak.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 40-79 m2 közötti, új építésű, újszerű eladó téglalakások ára alapján számoltuk ki. A lakások m2 árába az alapterületen kívül az erkély 50%-át is beleszámítjuk.

Kapcsolat a hirdetővel

06 1 203 ···
Üzenetet küldök