Bezárás

1. kerület, Bem rakpart

Eladó szálloda, hotel, panzió...
Alapterület 120 m²
Ár 124 millió Ft
  • Térkép
Németh Gábor
06 30 241 ···
Lotus House Buda
Üzenetet küldök

Eladó szálloda, hotel, panzió...

Légkondicionáló van
3 DB FRISSEN FELÚJÍTOTT APARTMAN, 1 LAKÁSBAN

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Budán az I. kerületben, a Batthyány tér szomszédságában, egy Duna parti házban található. Az apartmanok turisztikai szempontból Budapest egyik legideálisabb pontján találhatók. A házból kilépve a sarkon máris a Duna parti sétányon vagyunk, a parlamenttel szemben, a környék pedig minden irányban hemzseg a kulturális látványosságoktól. A Budai vár 10 perc alatt elérhető gyalog és a vár környéki utcácskák is varázslatos hangulatot árasztanak magukból. Számtalan kiváló étterem, kávézók, cukrászdák, és néhány kiváló Pub is szórakozatja az ide látogatókat. A közelben bevásárlási lehetőség, piac, posta és egyéb közcélú létesítmény is megtalálható. Az ingatlan kiválóan megközelíthető a szomszédos Batthyány téri metrónak, a fonódó villamosnak és vár környéki busz járatoknak köszönhetően.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A 6 szintes, téglaépítésű sátortetős társasház az 1930-es években épült. A házban mindössze 11 lakás található, szintenként kettő. Az épületet mögötti udvaron egy zöld kert található, amit a lakók kedvükre használhatnak. A társasházban pár éve újították fel a liftet és esztétikus a belső lépcsőház is. A ház homlokzata is jó állapotban van és műszakilag is átesett a szükséges korszerűsítéseken.

LAKÁS JELLEMZŐI:
A 120nm-es ingatlant 2018ban teljes körűen felújították és 3 db külön bejáratú, kimondottan rövidtávú szálláshely szolgáltatásra kialakított apartmant hoztak létre benne. Az apartmanok egy közös előtérből közelíthetőek meg ahova egy az üzemeltetést segítő takarító szertárt és tárolót építettek. A teljes körű felújítás alkalmával kicserélték az összes nyílászárót, új radiátorokon keresztül üzemelő fűtésrendszert építettek ki, kondenzációs kazánnal, minden lakásba inverteres klímákat helyeztek el, új aljzatbetonozást csináltak és új burkolatokat tettek le mindenhova. Teljesen újrahúztak minden villamos és vízvezetéket és sok helyre új falakat, új bejárati és beltéri ajtókat építettek be. Az apartmanokba új konyha és fürdőszoba bútorok kerültek, ugyancsak új, jó minőségű és garanciális gépekkel. Az ingatlanban az üzemeltetést nem kezdték meg, így minden gép, bútor és eszköz teljesen új, még használatlan. A vételár a bútorokat nem tartalmazza, de azok megegyezés szerint maradhatnak.

APARTMANOK MÉRETEI:
Teljes ingatlan mérete: 120 nm + 3 nm erkély
- 1. Apartman: 29 nm + 1,5 nm erély
(1 szoba, konyha, fürdő)
- 2. Apartman: 35 nm
(1 szoba, konyha, fürdő)
- 3. Apartman: 47 nm + 1,5 nm erély
(Nappali, hálószoba, közlekedő, konyha, fürdő)
Belmagasság: 2,7 m

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést és a meleg vizet új kondenzációs kazán biztosítja. Új hűtő-fűtő klímák, új villamos hálózat található. Új nyílászárók, hang gátló biztonsági ajtók és mindenhol új gépek kerültek beépítésre.

KÖLTSÉGEK:
A közös költség 26.000 Ft, amely magába foglalja a korlátlan vízfogyasztást, a csatornadíjat, felújítási alapot, a takarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, az alap szintű kertgondozást, a közös képviselet díját és a biztosítást.

TÁROLÓ:
A lakáshoz tartozik egy 9 nm-es saját tároló a pincében.

PARKOLÁS:
A ház előtti közterületen kényelmes és biztonságos lehetőség nyílik a parkolásra. A környék fizető övezet, viszont a kerületi lakosok minimális éves díj megfizetése ellenében ingyen parkolhatnak.

Irányár: 124 MFt

--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 241 ···
Üzenetet küldök