Törökbálint, Pest megye

Eladó termőföld, szántó
Telekterület 18 967 m²
372 120 € 125 millió Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 30 649 ···

Eladó termőföld, szántó

TÖRÖKBÁLINTON, főúthoz, autópályákhoz közelében eladó 18.967 m2-es terület, 1200 m2-es tóval, rajta kis szigettel, (szaunával). Építési engedély van a már megkezdett épületre, mely 340 m2 alapterületen áll. 200 m2 raktárépület, valamint egy 64 m2-es faház is található a mezőgazdasági (szántó besorolású) földterületen. Az ingatlant gyümölcsös, füves, erdős-fás területek alkotják.

Az ingatlanra korábban engedélyezési terv készült nagyméretű családi házzal és gazdasági épülettel.

Fekvése és lakóövezethez közeli elhelyezkedése miatt befektetésnek is kiváló lehetőség, gazdálkodásra, cégközpontnak turisztikai tevékenységre alkalmas.
Villany, kút van az ingatlanon.
Övezeti besorolás: Má-f

Ingyenes hitel tanácsadás!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul díjmentesen. Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest. Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Pernesz Éva
A referens összes hirdetése
06 30 649 ···
GDN Ingatlanhálózat Az iroda összes hirdetése

Elérted a hirdetőt telefonon?