Bezárás

7. kerület, Alsó erdősor

Eladó egyéb üzlethelyiség
Alapterület 79 m²
39 200 € 14 millió Ft
  • Térkép
Cséza Gabriella
06 30 339 ···
 
A JÖVŐ Ingatlanirodája

Eladó egyéb üzlethelyiség

Ingatlan állapota közepes állapotú
Építés éve 1950 előtt
Emelet szuterén
Légkondicionáló nincs
Budapest 7.kerület Alsó erdősor utcában, a Rózsák tere, a Keleti pályaudvar közelében található, 79 nm-es, egy nagy légtérrel rendelkező, de akár felosztható üzlethelyiséget ajánlunk figyelmébe, melyet jelenleg csak raktározási célra használnak.
Korábban egy vizes blokk (mosdó, fürdőszoba, wc) is ki volt alakítva egy belső sarokban, és egy iroda is. Ez jelenleg nincs kiépítve, de visszaállítható.

Üzletnek, raktárnak, műhelynek, egyéb célra is kiválóan hasznosítható!

Az ingatlan a múlt század elején épült, körfolyosós, rendezett lakóközösséggel bíró bérház szuterén szintjén található, a háztól teljesen függetlenül, külön bejárattal, 2 ablakkal az utcára.


i.ár: 14 m Ft +Áfa

Az épületben az 1.emeleten 2 lakás, közvetlenül egymás mellett eladó. Egy exkluzív, felújított, 83 nm-es lakás, 69.9 millió Forintért. Egy felújítandó, 93 nm-es lakás 64.9 m Ft-ért. A 2 lakás akár összenyitható.

Amennyiben hitelre van szüksége a vásárláshoz, ingyenesen megkeressük Önnek a legkedvezőbb hitelkonstrukciót több bank ajánlatából! Ha biztosításban, előtakarékosságban gondolkodik, kérje szakértőnk ingyenes, személyre szabott, naprakész ajánlatát!

Szívesen segítünk kedvezményes energetikai tanúsítvány, földhivatali tulajdoni lap beszerzésében! Állandó jogi képviselőnk kedvező díjazással áll rendelkezésre!

Amennyiben eladó, kiadó ingatlana van, kérjük jelezze irányukba! Bizalmát egyéni kedvezményekkel háláljuk meg!

Cséza Gabriella
Irodavezető - A Jövő Ingatlanirodája

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 40-79 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó üzlethelyiségek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 339 ···