Törökbálint, Vállalkozói terület

Kiadó raktárhelyiség
Árcsökkenés
Törökbálint, Vállalkozói terület
Ár havonta
1,3 millió Ft
Alapterület
800 m²
Telekterület
14169 m²
Azonosító: 29160725
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Kiadó raktárhelyiség

Energiatanúsítvány
nincs megadva
Emelet
nincs megadva
Épület szintjei
nincs megadva
Költözhető
azonnal
Min. bérleti idő
12 hónap

Leírás

Budapesttől 15 km távolságra, az M0 közvetlen közelében, ahonnét autópályán az ország bármely irányban könnyen eljuthatunk, kiadó egy nettó 800nm nagyságú korszerű és nem mindennapi gépészettel felszerelt raktár.
Gépészete – mely nem csak fűtésre, hanem hűtésre is alkalmas – képes a folyamatos egyenletes hőmérséklet tartására, így akár olyan élelmiszer, vegyianyag vagy gyógyszer raktározására és gyártásra is alkalmas, amelynél elengedhetetlen az egyenletes hőmérséklet.
A raktár két fő egységből áll, melyből az egyik 10m belmagasságú és komoly salgó polc és hozzá épített sprinkler rendszerrel is ki van építve (ez amúgy igény szerint elbontható), illetve egy alacsonyabb belmagasságú (4,5m), mely felett kb 200nm iroda, dolgozói kiszolgáló helységek (öltözők, szociális helységek, konyha) is rendelkezésre áll.
Extra tűziviz kapacitással rendelkezik a komplexum.
Az épület együttes egy körbekerített területen fekszik, biztonsági rendszerrel , portaszolgálattal rendelkezik mely aszfaltos úton teljesen körbe kamionozható. Számos dolgozói, vendég és kamion parkolási lehetőség rendelkezésre áll.

A komplexum azonnali bővítésére van lehetőség, kb. 800nm-el , illetve további szabad terület is eladó, mely közvetlen kapcsolatos és még további fejlődéshez ad lehetőséget.

Bérleti dí: 1.300.000Ft+áfa+rezsi/hó
Kaució: 3 havi díj
Lépj kapcsolatba a hirdetővel