Solt, Toldi Miklós utca

Eladó általános mezőgazdasági ingatlan
Solt, Toldi Miklós utca
Telekterület
9299 m²
Azonosító: 29155721
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó általános mezőgazdasági ingatlan

Leírás

Az ingatlan Solt déli városrészén helyezkedik el, korábban gyümölcs, zöldség feldolgozó üzemként működött.
A telken található:
1.feldolgozóüzem,
2.ügyviteli és garázsépület,
3.üzemépület,
4.gépjármű tároló épület
5.mélyfúrású artézi kút.
A telek beépítettsége 22,9 %, maximális beépíthetőség 30%. Beépítési módját tekintve szabadon álló falusias földszintes. A telek szabályos téglalap formájú, észak-déli tájolású. A telek határvonalain megfelelő kerítéssel van körülvéve. Az oldalhatár és a hátsó kerítés beton oszlopokra szerelt drótfonatos kerítés. Az utcai kerítés beton sávalapon idomacél szerkezet. Az udvar, mely a gépkocsiforgalmat szolgálja beton, illetve aszfalt burkolattal van ellátva.
Az ingatlan a következő közművekkel rendelkezik: ivóvíz, szennyvízhálózat és villany be van kötve. Gázcsonk a telken belül megtalálható. Vezetékes telefoncsatlakozás szintén megtalálható.

1. Feldolgozóüzem:
A komfortos feldolgozó üzem hagyományos építési móddal épült 1980-ban, majd 2012-ben teljeskörűen fel lett újítva. Összes hasznos alapterület: 468 nm, mely a következő fontosabb helyiségekből áll:
•30 nm-es átvevő,
•178 nm-es földes áru raktár,
•170 nm-es feldolgozó helyiség,
•43 nm-es készáru raktárból,
•14 nm-es hűtve tároló.
Ezeken felül női-, férfi öltöző, zuhanyzók, mosdók, WC-k, szélfogók valamint egy étkező is kialakításra került.
A feldolgozó üzem diagnosztikai vizsgálat alapján jó állapotban van és minden szempontból kifogástalan. A feldolgozó üzem megosztása, bővítése gazdaságosan lehetséges. Funkcióváltásra is alkalmas.
2. Ügyviteli és garázsépület:
Az ügyviteli és garázsépület alapterülete: 415 nm. Az épület ügyviteli részének egyik fele (2 iroda, 2 irattár) 2012-ben felújításra került. A másik két iroda és két irattár, valamint a 4 garázs, illetve a gépkocsijavító-műhely alapvetően esztétikai szempontú felújításra szorul. Statikai szempontból az épület jó állapotban van. A tetőfedést kell átvizsgálni, valamint a nyílászárókat szükséges cserélni. További fontosabb feladatok: a falakat vakolni, illetve a belső burkolásokat elvégezni.

3. Üzemépület:
Teljes alapterülete: 626 nm. Az üzemépület részben alápincézett. Statikai szempontból az épület állapota megfelelő, azonban használatba vételéhez az ügyviteli és garázsépületnél leírt felújításokat ez esetben is kivitelzeni kell.
4. Gépjármű tároló épület:
Alapterülete: 190 nm, mely 1 raktárból és háromállásos gépkocsitárolóból áll. Állapota az üzemépület állapotához hasonló, felújítandó.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel