Bezárás

Zánka, Veszprém megye

Eladó családi ház
Alapterület 554 m²
Telekterület 1 300 m²
Szobák száma 13
Ár 45 millió Ft
  • Térkép
Nagy Zsuzsanna
06 30 377 ···
Indra Ingatlan
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota nincs megadva
Építés éve 1981-2000 között
Komfort nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei nincs megadva
Fűtés nincs megadva
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Pince van
Parkolás nincs megadva
Ritka természeti kincset, saját bővizű forrást birtokolhat az alább meghirdetett ingatlan új tulajdonosa Zánka központjában, alig 500 méternyire a Balatontól!

Kinek ajánlom e nagy alapterülettel rendelkező jól megépített, masszív szerkezetkész házat? Elsősorban vállalkozóknak, szálláshelyek kialakítására. Zánka népszerű a Balatonnál pihenők körében. A Balaton part, a Káli medence közelsége, a borturizmus, a környező látnivalók sok-sok embert csalogatnak ide. Az infrastruktúra jó, bevásárlási és egyéb lehetőségek 200 méteren belül megtalálhatóak. Minden adott egy kellemes nyaraláshoz. A ház még alkalmas pl. Öregek Otthonának, Vállalati Üdülőnek, Egészségközpontnak, Fitness és Jóga Központnak, Közösségi Háznak stb. Nem szabad kihagyni a nagyobb családokat sem, nekik is kellemes otthon kialakítására van lehetőségük.

Az ingatlan környezete rendezett, mellette szépen parkosított – beépítésre nem kerülő – terület fekszik, mely a tér tágasságát növeli.

A ház három szintjének nagysága: 120 nm pince, 277 nm földszint és 277 nm tetőtér. A tetőtér érdekessége, hogy 6 tartóoszlop tartja, így a leendő válaszfalak tetszőlegesen alakíthatóak ki.

A szerkezetkész ház B30 téglából épült, tetejét Bramac cserép fedi. A pince kisméretű tömör téglából 4 rétegű szigeteléssel készült, száraz. A nyílászárók vörös fenyőből és tölgyből, hőszigetelt üvegekkel egyedileg készültek (nem kerültek beépítésre, de az ingatlan tartozékai közé tartoznak).

Az ingatlan irányára: 45 MFt. Az ingatlan ára a jelenlegi készültségi szint és a jelenlegi mai bekerülési állapot figyelembevételével került megállapításra.

Amennyiben további információra van szüksége, vagy személyesen is meg szeretné tekinteni ezt a sok lehetőséget tartogató, saját forrással rendelkező ingatlant, úgy kérem, hogy hívja az INDRA Ingatlant!

FOLYAMATOSAN KERESÜNK PANORÁMÁS, VÍZKÖZELI, ÚJ ÉPÍTÉSŰ, EGYEDI TERVEZÉSŰ, VAGY PATINÁS INGATLANOKAT A BALATON ÉSZAKI PARTJÁN, A BALATON-FELVIDÉKEN ÉS A KÁLI MEDENCÉBEN.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 377 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?