Bezárás

Csopak, Veszprém megye

Eladó étterem, vendéglő...
Alapterület 325 m²
Ár 329 millió Ft
  • Térkép
Nagy Zsuzsanna
06 30 377 ···
Indra Ingatlan
Üzenetet küldök

Eladó étterem, vendéglő...

Ízek, Borok, Balaton…

Balatonfüred vonzáskörzetének legmeghatározóbb NYERESÉGES vendéglátó egysége eladó! A telt házzal üzemelő (bővítési lehetőség van!) elismert gasztro csárda, a csopaki Víg Molnár Csárda, Csopak gyönyörű üdülőövezetében található a 71-es főút mellett Balatonfüredtől 3 Km-re, Veszprémtől 12 km-re. A csárda saját nagyméretű parkolóval rendelkezik. Az épület 1950-60-as években a vízimalomhoz, mint lakás tartozott. A malmok bezárása után 1971-ben kezdtek benne vendéglátással foglalkozni. Hosszú éveken át jól működő, híres vendéglője volt a gyorsan fejlődő falunak, amely a növekvő turizmusnak volt köszönhető.

A Vígmolnár Csárda egy kis családi vállalkozás, emberközeli, barátságos és közvetlen. Gasztronómiája a magyar konyha alapjaira épül, amelyet a hagyománytisztelet, a regionalitás és innováció jellemez. A mai kor kívánalmai szerint, egy jó csárda a magyar konyha esszenciája, avagy régi klasszikusok újrahangolva. A Víg Molnár Csárda kínálatát tradicionális és letisztult fogások alkotják, amiket a mai gasztronómiai elvárásokhoz igazítottak

A telek területe 1234 nm, az épület 325 nm nagyságú. 2011-ben teljes körű felújítást végeztek - azóta folyamatosan karbantartják - , a nádtetőt 2017-ben cserélték le teljes egészében. Ekkor újult meg a malomkerék is.

A csárda 204 fő ellátását tudja egy időben ellátni. Konyhája a legmodernebb konyhatechnológiai elvárásoknak is megfelel.

A vendéglátó vállalkozás eladási ára (2010. óta nyereségesen működő céggel együtt): 329 MFt.

Amennyiben kizárólag csak az ingatlan kerül értékesítésre, akkor az eladási ár: 280 MFt. A vele járó ingóságok értéke 70 MFt, azaz ingó és ingatlan mindösszesen 350 MFt.

AZ INGATLAN MEGTEKINTÉSE – TEKINTETTEL A NAGY SZÁMÚ és folyamatos VENDÉGFORGALOMRA – KIZÁRÓLAG ELŐRE EGYEZTETETT IDŐPONTBAN LEHETSÉGES!

Amennyiben további információra van szüksége, vagy személyesen is meg szeretné tekinteni az egyik legnépszerűbb, kiválóan működtetett vendéglátó egységet, úgy kérem, hogy hívja az INDRA Ingatlant!

FOLYAMATOSAN KERESÜNK PANORÁMÁS, VÍZKÖZELI, ÚJ ÉPÍTÉSŰ, EGYEDI TERVEZÉSŰ, VAGY PATINÁS INGATLANOKAT A BALATON ÉSZAKI PARTJÁN, A BALATON-FELVIDÉKEN ÉS A KÁLI MEDENCÉBEN.
Kapcsolat a hirdetővel

06 30 377 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?