Bezárás

Siófok, Töreki

Eladó külterületi telek
Telekterület 51 m²
Ár 200 millió Ft
  • Térkép
Gotthard Ádám
06 70 316 ···
Pannon Ingatlan és Hiteliroda
Üzenetet küldök

Eladó külterületi telek

Beépíthetőség 1 %
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany utcában
Víz utcában
Gáz utcában
Csatorna nincs
ELADÓ SZÁNTÓ, LEGELŐ SIÓFOK-TÖREKI VÁROSÉSZÉN!!


A TELKEK BESOROLÁSA: Má-á


Mezőgazdasági területek (Má, Mk) 23. §

(1) A mezőgazdasági területeken – a telek övezeti besorolásától, művelési ágától és méreteitől függően – elhelyezhetők: - a növénytermesztés, az állattenyésztés és a halászat gazdasági építményei, továbbá - az ezekkel kapcsolatos termékfeldolgozás és -tárolás építményei, valamint - lakóépületek.

(2) A telkek művelési ágától függő telekalakítási és építési előírásokat a 24–25.§, valamint a 3. számú melléklet tartalmazza.

(3) A többféle művelési ágba tartozó telek esetében ahhoz a művelési ághoz tartozó telekalakítási és építési előírásokat kell alkalmazni, amelyik művelési ághoz tartozó telekrész területe a 3. számú mellékletben utána következő művelési ágakba tartozó telekrészei területével együtt eléri az egész telek területének 80%-át.

(4) A mezőgazdasági területeken szabadonállóan kell elhelyezni az építményeket, a gazdasági épületek építménymagassága legfeljebb 4,0 m, a lakófunkciót is tartalmazó épületeké pedig legfeljebb 6,0 m lehet és csak magastetős épületet szabad építeni.

(5) A mezőgazdasági területeken a telek területének 10%-át meg nem haladó kiterjedésű és a telek rendeltetésszerű használatát szolgáló terepszint alatti építmény, illetőleg önálló pince is elhelyezhető.

(6) A mezőgazdasági területeken legfeljebb 1,6 m magas, szögesdrót nélküli, dróthálós kerítést szabad csak építeni, amely mellé tájhonos cserjesort kell ültetni.


24. §

(1) Az „Má” jelű általános mezőgazdasági területen:

a./ szántóföldi művelés esetén, 20 ha-nál nagyobb telken, a telek rendeltetésszerű használatát szolgáló és a lakófunkciót is kielégítő épület építhető, de a telek beépítettsége a telek 0,3%-át, valamint az 1000 m²-t nem haladhatja meg;

b./ gyep művelési ágú, 5 ha-nál nagyobb telken, hagyományos, almos állattartó és a lakófunkciót is kielégítő épület építhető, de a telek beépítettsége a telek 1%-át, valamint az 1000 m²-t nem haladhatja meg;


(2) Az „Má-á” jelű általános mezőgazdasági övezetben az (1) bekezdésben felsoroltak szerint szabad épületet elhelyezni.További információkért forduljon hozzánk bizalommal, kérjük hivatkozzon irodai referencia számunkra!
Irodai referenciaszám: Vi 181


- MEGBÍZHATÓ ÜGYVÉDI HÁTTÉR.
- ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY és INGATLAN ÉRTÉKBECSLÉS KÉSZÍTÉSE.
- INGYENES, bank független hitelügyintézés, 10 éves szakmai tapasztalattal.
KERESÜNK ELADÓ/KIADÓ INGATLANOKAT VESZPRÉM MEGYÉBEN!

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 0-999 m2 közötti eladó telkek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

Pannon Ingatlan és Hiteliroda
Az iroda összes hirdetése
06 70 316 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk