Bezárás

Győr, Belváros

Kiadó utcai bejáratos üzlethelyiség
Alapterület 402 m²
Ár havonta 1 407 000 Ft
  • Térkép
Takács Adél
06 70 907 ···
Panoráma Ingatlan Iroda
Üzenetet küldök

Kiadó utcai bejáratos üzlethelyiség

Ingatlan állapota felújított
Emelet földszint
Légkondicionáló van
Rezsiköltség nincs megadva
Költözhető azonnal
Min. bérleti idő nincs
Győr-Belváros frekventált részén földszinti, 402 nm-es, utcafronti bejárattal rendelkező, üvegportálos, klimatizált üzlethelyiség hosszú távra, min. 1 évre kiadó.
A földszinti üzlettér 402,39 nm-es, ahol a hátsó helyiségekben 23,39 nm-es vizesblokk került kialakításra. Az igényesen kialakított kereskedelmi egység minden helyiségébe járólap burkolat került, a falak festettek. A falak nagy része gipszkarton, ami lehetőséget ad az igény szerinti alakításra, akár egy hatalmas tér egybe nyitására is.
A fűtést és meleg víz ellátást gázkazán biztosítja, melynek számlázása havi átalányban és az év végén elszámoló számla alapján történik, a hidegvíz fogyasztás elszámolása pedig felszerelt al-mérő segítségével megoldott.
Igény esetén lehetőség van az üzlettérből lépcsőn megközelíthető 180,26 nm-es galériaszint (ami összességében 31,93 nm vizesblokkot és teakonyhát foglal magába) bérlésére is. Ennek bérleti díja megegyezik a földszintével.
Kiválóan alkalmas kereskedelmi és szolgáltató tevékenység (cégképviselet, pénzintézet, biztosítás), valamint vendéglátás céljára is.
Az ingatlan alatt nagyméretű (182,62 nm) pince bérelhető, mely tárolásra, irattározásra használható. Ennek bérleti díja megegyezés kérdése. A parkolás a közeli parkolóházban, valamint az utcán megoldott.
Bérleti díj: 3500 Ft/nm/hó + Áfa, 2 havi kaució (azonosító 5006)

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 907 ···
Üzenetet küldök