Bezárás

Bükkszentkereszt, Borsod-Abaúj-Zemplén megye

Eladó szálloda, hotel, panzió...
Virtuális séta
Alapterület 322 m²
Ár 87 millió Ft
  • Térkép
Dr. Melegh Gézáné
06 20 404 ···
Openhouse Ingatlaniroda
Üzenetet küldök

Eladó szálloda, hotel, panzió...

BÜKKSZENTKERESZTEN felújítandó PANZIÓ ELADÓ!

Miskolci ingatlaniroda ELADÁSRA kínálja a 124071-es számú, 3775 m2-es területnagyságon fekvő, 330m2-es, 22 szobás PANZIÓNAK (fogadónak) alkalmas felújítandó ingatlanát az ország egyik legmagasabban fekvő, kiemelt üdülőövezeti településén, BÜKKSZENTKERESZTEN, Miskolctól csupán 20 km-re!

360 fokos panorámaképek az Openhouse weboldalán megtekinthetők:


A BÜKKSZENTKERESZTI panzió jellemzői:
- A panzió épülete összesen 3775 m2-es területnagyságú telken fekszik, melyből 2099 m2 két külön helyrajzi számon nyilvántartott, akár 40%-os beépíthetőséggel külön-külön is hasznosítható. Az ingatlan téglából épült, a régebbi épületrész a 80-as években, a kiegészítő része pedig a 90-es években. A korszerűsítés 2001-ben történt. Jelenleg az épület teljes mértékben felújításra szorul.
 - az épület beton és tégla alapozású, fa és vasbeton födémszerkezetű, fa tetőszerkezetű, Bramac cserépfedéssel
 - a nyílászárók fa szerkezetűek kétrétegű síküvegezéssel, helyenként acél védőrácsozással
 - az épület alapterülete 330 m2, négyszintes, földszint, emelet, tetőtér és földszint alatt részben alápincézve
 - a korábban még működő panzió földszintjén étterem, söntés, különtermek kaptak helyet, padlóburkolatuk vörös-márványlap, továbbá recepció, öltöző, közlekedő, konyha és kiszolgáló helyiségei. A pincerészben alakították ki a kazánházat, raktárakat, a sörözőt, bárhelyiséget
 - az emeleten, illetve a tetőtérben 11-11 db szoba, illetve vizes helyiségek kerültek kialakításra
 - Bükkszentkereszten található a Bükk-vidék egyik legszebb üdülőhelye, tiszta, magaslati levegője kedvezően hat az egyes légzőszervi megbetegedésekre, ezért a falut gyógyhellyé minősítették
 -  a téli sportok kedvelőinek népszerű üdülőhelye, számos látnivalóival (Boldogasszony-köve, Gyógynövénykert, stb.), turistaútjaival, rendezvényeivel (Gombafesztivál, Lovasszán verseny, stb.) várja az ide látogató vendégeket
 - BEFEKTETŐK, VÁLLALKOZÓK FIGYELEM! A 2017. SZEPTEMBERÉBEN INDULÓ KISFALUDY TURISZTIKAI FEJLESZTÉSI PROGRAM SZÁLLODÁK ÉS PANZIÓK MINŐSÉGI FEJLESZTÉSÉT TESZI LEHETŐVÉ! EZEN KÍVÜL EGYÉB VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ TÁMOGATÁSRA PÁLYÁZHATNAK A MÁR MEGLÉVŐ SZÁLLÁSHELYEK ENERGIAHATÉKONYSÁGÁT FEJLESZTŐ BERUHÁZÁSOKRA, ÍGY PÉLDÁUL HŐSZIGETELÉSRE, NYÍLÁSZÁRÓK CSERÉJÉRE, ENERGIATAKARÉKOS ÉPÜLETGÉPÉSZETI MEGOLDÁSOK BEVEZETÉSÉRE, MEGÚJULÓ ENERGIÁK HASZNÁLATÁNAK BEVEZETÉSÉRE.

Amennyiben a 124071-es számú PANZIÓ, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor bizalommal!
Dr. Melegh Gézáné

Vásárolna, de anyagi forrásai korlátozottak? Ingatlanfinanszírozási szakértőnk díjmentes, banksemleges, teljeskörű hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.

OPENHOUSE - AZ OTTHON ÉRTÉK. AZ INGATLAN ÜZLET.

Kapcsolat a hirdetővel

Openhouse Ingatlaniroda
Az iroda összes hirdetése
06 20 404 ···
Üzenetet küldök