Kistelek, Csongrád megye

Eladó telephely
Alapterület 1 707 m²
Telekterület 12 850 m²
Ár 220 millió Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 30 383 ···
Benke József
Üzenetet küldök

Eladó telephely

Kisteleken, közel az M5-ös autópályához, aszfalt úton megközelíthető, ipari övezetben eladó a fotókon látható, új állapotú, saját, 50kW teljesítményű napelem rendszerrel rendelkező, ezáltal szinte rezsimentes, 1707 m2 hasznos alapterületű telephely 12850 m2-es telken.
Az épület 2016-ban épült, részben kétszintes kivitelben tégla falazattal, részben egy egyszintes, könnyűszerkezetes építési móddal, nagy belmagassággal.
A földszintjén, összesen 1015 m2 alapterületen került kialakításra a 632,5 m2 gyártó és raktárterület mellett a dolgozók részére megfelelő méretben férfi és női mosdó, teakonyha, étkező és egyéb helyiségek, az emeleti részen irodák, tárgyaló, szerver és elektronikai központ, teakonyha, mosdók és 338 m2 üzemi tér található.
Az épület úgy lett megépítve, hogy igény esetén hátrafelé bővíthető.

A teljesen körbekerített, elektromos toló kapuval bejárható területén a parkolásra és telephelyi közlekedésre kb. 1200 m2 nagyságú terület lett térburkolattal kirakva, amelyhez külső térvilágítás is adott. A hátsó raktárhoz a nagyméretű szekcionált kapu mellett egy kamiondokkoló is létesült, megkönnyítve a ki és berakodást. Az épület fel van szerelve külső és belső vagonvédelmi berendezésekkel, riasztóval, tűzjelzővel, mozgásérzékelőkkel, kamerákkal. A világítást az álmennyezetbe épített ledes világítótestek szolgáltatják, az irodákban split vagy álmennyezetbe süllyesztett klímák találhatók.
A vízellátás vezetések hálózaton keresztül érkezik, de fúrt kút is van az ingatlanon, a szennyvíz tárolása zárt rendszerű ülepítővel megoldott.
Az áramellátás céljára a napelem rendszer mellett az ingatlan előtt egy trafó is adott, jelenleg 3*100 Amper érhető el az ingatlanon belül, amely gyakorlatilag azonnal költözhető állapotú.
Részletes, méretezett alaprajzokat e-mailben tudok továbbítani.

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Benke József
A referens összes hirdetése
06 30 383 ···
LIMIT INGATLANIRODA Az iroda összes hirdetése
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?