Bezárás

22. kerület, Nagytétény – Óhegy

Eladó külterületi telek
Telekterület 1 583 m²
58 040 € 20,6 millió Ft
  • Térkép
Havassy Jennifer
06 30 627 ···

Eladó külterületi telek

Beépíthetőség nincs megadva
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany van
Víz telken belül
Gáz telken belül
Csatorna telken belül
TELEK NAGY GYÜMÖLCSÖSSEL, NAGYTÉTÉNY-ÓHEGYEN!

A méltán népszerű Kamaraerdőtől pár percre, a XXII. kerületben Nagytétény-Óhegyen,eladó egy 1583 nm-es telek 20.6 M Ft -ért.

Az M0-ás közelében elhelyezkedő telken, akár egy hétvégi lakhatásra kialakított kis busz(ház) található,melyben a 2 ágy mellett egy kis főzőfülke került kialakításra,továbbá egy kis kályha is megtalálható, a komfortérzet fokozására.

A telken közmű: víz, villany, ipari áram és gáz lett bevezetve,tehát ennek kapcsán akár állandó lakhatásra is alkalmas lehet az ingatlan.

A (25x58)-as telek a Balatoni (70-es) úttól nem messze helyezkedik el, melyen számtalan gyümölcsfa (20-30): alma, barack,cseresznye, meggy, szilva, diófák, szőlőtőkék, illetve többféle dísznövény színesíti a kertet, tehát hobbikertészkedésre, feltöltődés céljára is kiváló lehetőség lehet, egyaránt remek befektetés is, mivel átminősítése rövid időn belül várható.

Jelenlegi besorolása: művelési ág alól kivont zártkert.

Infrastrukturálisan kiváló, buszmegálló pár száz méteren belül a Balatoni úton, melynek köszönhetően 15 perc alatt dél-buda központjába,illetve a Kelenföldi pályaudvarra, vagy az 5 percre található Campona bevásárlóközponthoz érhetünk.

Közlekedését tekintve a 4-es metró közelsége azok számára lehet nagy vonzerő, akiknek fontos a jó levegő, a nyugodt kertvárosias lakókörnyezet, de mégis gyorsan szeretnének bejutni a belvárosba, ami mindössze 1 buszjárattal elérhető.

Továbbá a városból kivezető (M0,M1,M2) autópályák, könnyen és gyorsan elérhetőek, ami pár percre található szintén.

Számtalan bevásárlási lehetőség a közvetlen közelben, akár a közeli Interspar, Savoya park és a budaörsi bevásárlóközpontok, illetve a pár percre található Campona.

Amennyiben távol a város zajától, de mégis a fővárosban szeretne élni, akár befektetni......kiváló lehetőség.


Lássa meg benne a lehetőséget és további információkkal kapcsolatban, állok rendelkezésére bármikor!

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 1000-1999 m2 közötti eladó telkek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 627 ···
Üzenetet küldök