Kehidakustány, Zala megye

Eladó szálloda, hotel, panzió
A hirdető nem töltött fel fotókat az ingatlanról.
Alapterület
500 m²
Közvetítői azonosító: COM 155004736
Azonosító: 28632815
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó szálloda, hotel, panzió

Légkondicionáló
nincs megadva

Leírás

KIZÁRÓLAG NÁLUNK!
Gyógyhotel többféle lehetőséggel! Idősek otthonának, rehabilitációs központnak különösen alkalmas, 22 szobás, de tetszés szerint továbbfejleszthető, gyógyvíz kivételi engedéllyel rendelkező hotelt kínál a Hévízhez közeli Kehidakustányon eladásra 4736-os számon kizárólag a LIDO HOME ingatlan iroda. A két szintes épület könnyen megközelíthető, aszfaltozott gépkocsi- és busz parkolóval rendelkezik. Környéke parkosított, udvarán labdarúgó pálya, kültéri gyógyvizes gyermek- és felnőtt medence, télikert is található. A hotel főbejárata mozgássérültek számára is megközelíthető. A földszinten szobák, valamint drink bár és étterem, az emeleten további szobák és családi lakosztályok találhatók. Egy külső épületben helyezték el a szaunát, fodrász üzletet, valamint a szabadidős termet.

A Hotelhez csatlakozik még több terület is kempinggel, üdülőépületekkel, építési telkekkel, amely révén az ingatlan tovább bővíthető. Az összes terület így 6.8 hektár nagyságú, s az ára összesen 1,680 millió forint.

Ezen az ingatlanon túl közel 4.000 egyéb ingatlant is ajánlunk a Balaton partján. Hívjon telefonon, vagy küldjön e-mailt arról, hogy pontosan mit is keres?

Amennyiben a 4736-os számú kehidakustányi fejlesztési terület, vagy a kínálatunkban található egyéb ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon telefonon.

- Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégánk díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel segít Önnek!

LIDO HOME - Ingatlanok egy életen át!

Hétvégén is állunk rendelkezésére!