Kehidakustány, Zala megye

Eladó szálloda, hotel, panzió
Kehidakustány, Zala megye
Alapterület
500 m²
Közvetítői azonosító: COM 155004734
Azonosító: 28632677
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó szálloda, hotel, panzió

Légkondicionáló
nincs megadva

Leírás

KIZÁRÓLAG NÁLUNK!

Nagybefektetők figyelmébe!!!! A nemzetközi hírű hévízi gyógyfürdő szomszédságában, Kehidakustányon 500 m2 alapterületű, két szintes, 22 szobás hotelt gyógyvíz kivételi engedéllyel, és helikopter leszállási engedéllyel!!! kínál eladásra 4734-es számon kizárólag a LIDO HOME ingatlan iroda.

Többféle funkcióra is alkalmas befektetési területen található a hotel, saját gyógyvizes medencével, 6,8 hektáros területtel, amelyen még további 2 hektáron zöld beruházást lehet végrehajtani. Az ingatlanon található még az egy hektáros kemping, 10 db. nyaralóház, valamint 12 felparcellázott építési telek is.

A terület esetleg négy külön részben is megvásárolható: 1., Hotel, medencével, parkosított kerttel, aszfaltozott gépkocsi- és busz parkolókkal, egy hektárnyi területtel (Ára: 720 millió forint), 2., A 3,6818 hektáros terület csaknem egy hektáron kempinggel, lakókocsi beállókkal, közösségi blokkal, kosár- és röplabda pályával, itt is van víz, villany, csatorna (Ára: 180 M Ft) 3., A 12 db. összközműves építési telek (Ára: 150 M Ft). 4., Tíz darab nyaraló ház (Ára: 630 M Ft). Az ingatlant különösen ajánljuk nagy befektetőknek, hazai, vagy nemzetközi projektekben gondolkodóknak.

Ezen az ingatlanon túl közel 4.000 egyéb ingatlant is ajánlunk a Balaton partján. Hívjon telefonon, vagy küldjön e-mailt arról, hogy pontosan mit is keres?

Amennyiben a 4734-es számú kehidakustányi fejlesztési terület, vagy a kínálatunkban található egyéb ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon telefonon.

- Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégánk díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel segít Önnek!

LIDO HOME - Ingatlanok egy életen át!

Hétvégén is állunk rendelkezésére!