7. kerület, Király utca

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Alapterület 600 m²
Ár 395 millió Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 30 868 ···

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség

Ingatlan állapota felújított
Emelet nincs megadva
Légkondicionáló van
7. Felújított üzlethelyiség eladó

. A felújítás célja egymagas szinttű, differenciált táncoktatást és egyéblehetőségeket,rendezvényhelyszínt biztosító, modern belső tér kialakítása volt, a mai piaci igényeknekmegfelelően.
Ennek során nemcsak a belső újult meg teljesen mindkét szinten, hanem az utcafronti portál-rész és udvari épületrész is,valamint műszakilag magas színvonalon készültek el az épületfizikai (vízszigetelési, hőszigetelési stb.)jellemzőket javító értéknövelő felújítások is. A munka kiterjedt a teljes gépészeti és épületvillamossági rendszer újra-és továbbépítésére is.
A mozgássérültek számára egy mobil rámpa kihelyezése biztosított, így szükség szerint kerekesszékkel is akadálymentesen megközelíthető.

Az üzlethelyiség fölszint és a pinceszinten modern belsőépítészeti megoldásokkal kialakításra került a fogadótér recepcióval, galériával, a négy táncteremiroda, öltözők, mosdók, masszázs helyiség, valamint tároló- és gépészeti terek.
Az épület fűtésének egy részét központi meleg vizes fűtési rendszer adja

Videó megfigyelő és rögzítő rendszer: 7 kamerából és digitális képrögzítőből álló rendszer került kiépítésre.
A konferenciákra, előadásokra alkalmas terem motoros vetítővászonnal és projektorral felszerelt, a tánctermekben pedig helyiségenként vezérelhető a hang- és fénytechnika.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó üzlethelyiségek ára alapján számoltuk ki.

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Bundi Piroska
A referens összes hirdetése
06 30 868 ···
Gold House Ingatlan és Hitel Centrum Az iroda összes hirdetése
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?